Adidas AlphaBounce Core Sort Pris

griffithee
User offline. Last seen 4 years 13 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 04/07/2018
Posts: 4
Points: 0


Den anden generation af Adidas AlphaBounce Core Sort Priser afsløret i denne seneste kampagne, da silhuetten er defineret ved inkorporering af Aramis inspireret print technology.The: 60 film (featured nedenfor) - herunder NFL hjørnespark Marcus Peters, MLB shortstop Carlos Correa, NBA fremad Justise Winslow og WNBA vogter Moriah Jefferson - fremhæver det hårde arbejde, der er nødvendigt udenfor spillet for at dominere deres sport, samtidig med at den fremviser den næste variation af alphabounce. Næste generations silhuet frembringer det populære print, der debuterede franchisen i 2016 og første store tekniske opdatering med konstrueret mesh. Det Aramis inspirerede print, der er så højt kontrast, er nu dæmpet og tonalt for at tilpasse sig enhver stil.

Med sin sidste bemærkelsesværdige udgivelse er den tredobbelte sorte XENO, Adidas AlphaBounce Danmark 2018tilbydes i en fed finish af collegiate navy for sin seneste iteration denne ferie 2016. Den slanke sømløse øvre er i det væsentlige dækket af den definerede fed nuance, mens den modsvares af signaturen BOUNCE mellemsål enhed i lysegrå / blå, som giver fantastisk komfort og polstring. EVA-skummet er udviklet til at føle blødt og giver en lydhør, elastisk oplevelse, når den kører. Desuden er accenter af sort udbredt hele for at supplere sin overordnede profil.

Det er ikke helt en vachetta solbrændt konstruktion, men det deler et meget lignende udseende og motiv. Up next for Adidas AlphaBounce Billigt er denne tonal iteration, der har modellen lavet i en all-beige colorway. Denne gang roterer Alpha Bounce de to forskellige tonal nuancer af Beige, en på BOUNCE infunderede mellemsål og en anden på den sømløse øverst. Intet ord endnu, når disse kommer til at falde, men der er ingen tvivl om det her vil være en varm sælger, når de gør det. Prissat til $ 100, lad os vide, om du planlægger at lave et par eller to.

Defineret af en gradient sål enhed, der strømmer fra blå til lilla, den pulserende komponent pænt suppleres med en sort forgedmesh øvre, som også understreger det ribbet mønster, der tilbyder fantastisk støtte og udvidelse i hele profilen. Flere farvelægninger af den nyindførte Adidas AlphaBounce Udsalg lige udgivet i dag, da vi især fremhæver denne kerne sort / solguld finish.

Som du kan se ovenfor har Jayhawks modtaget en speciel version af Adidas AlphaBounce Hvide DK. Skoen har en hvid og grå mesh øvre, der kommer ind i en speciel triangulær kasse samt en Kansas dustbag. Desværre vil de forblive eksklusive for mænds basketballhold, hvilket betyder, at vi ikke kan få vores hænder på et par. Få et godt kig på sneakersne ovenfor og lad os vide hvad du synes. Marts Madness turneringen bliver i gang i dag, og Kansas Jayhawks var begavet et specielt par spark til ære for at de var # 1 frø i Midwest divisionen.

Counter

  • Visitor Count: 110,200