Adidas Campus Hvide Tilbud

marshaldr
User offline. Last seen 3 years 49 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 11/06/2018
Posts: 4
Points: 0

Mita Sneakers sparker noglAdidas Campus Hvide Tilbud-handlinger med denne nye adidas colab, slynger silhuetten i sort suede med hits af levende rød. Siddende på en oxideret sål til en alderen effekt holder Tokyo-titanerne vintage vino vibe flowin 'med en korkfodseng. Italiensk hjemmeside FreshNGood rapporterer, at mita colab er en del af en række kommende kampusudgivelser, hvor hardcourt-klassikeren nyder nogle nye udseende og colabs i 2012. Tilgængelig nu hos adidas.Just i tide til NBA All-Star-spillet, adidas ærer en af ligaens største franchise med den nye Lakers Pack. Måske en nik til Andrew Bynum og Kobe Bryant, der starter for West All Stars, har pakken en fed brevman jakke, tee og et par Campus 80'er draperet i den berømte lilla og gule. Se efter Lakers-pakken hos adidas originals forhandlere nu.

Tokyo Mita Sneakers forbinder igen medAdidas Campus Udsalg for at holde 1980'erne levende med denne samarbejdsvillige Campus-udgivelse. Den stærkt indrettede Campus 80s silhuet har været en fan af favorit i årtier, berømt af Beastie Boys og Jamiroquai, og det er nemt at se hvorfor. No-frills jordnære sneak seler universal stil med en lille atletisk smag, der overskrider kategorisering til at leve i en egen liga. Mita Sneakers holder det nemt her med dybe blå suede overdele accentueret af sølv Tre Stripes og hælflapper, og er foret med glat kastanjeskind og seng nede på comfy hvide cupsoles. Tjek en (lidt uhyggelig) promo vid nedenfor og derefter gå til Mita Sneakers for at sikre dig et par.

Efter at have slettet et stort antal sneakers i sin debut Adidas Campus Billigt af Nigo kollektionen i 2014, reducerer den seneste Spring / Summer 2015-samling af den japanske designer fokuset kun til Campus 80'erne. De grå og grønne suedefarvefarver er intet at blive begejstret for, men standen ud fra denne trio er Stan Smith inspireret hvidt læder og grønt tal, minus gawdy adidas Originals af Nigo-tungenmærket med de andre farver, der formentlig ødelægger enkelheden af campus silhuet. Dømmer fra udrulningen af ​​den sidste samling, bør dette se en bred udgivelse på udvalgte adidas Originals konti verden over kort tid.

Ringer i hundens år, vil adidas slippe en pakke omfattende en EQT Support ADV, NMD R2,Adidas Campus Danmark 2018og Superstar 80s. Alle stilarter rocker en dæmpet hvid og beige colourway med røde accenter, der udlåner et strejf af nytårs held. Kickstarting din lykke for det kommende år er hver sko broderet med en kinesisk karakter til et af de fire nytårsvelsignelser: lykke, velstand, lang levetid og held og lykke. Ringer i hundens år, vil adidas slippe en pakke omfattende en EQT Support ADV, NMD R2, Campus og Superstar 80s. Alle stilarter rocker en dæmpet hvid og beige colourway med røde accenter, der udlåner et strejf af nytårs held. Kickstarting din lykke for det kommende år er hver sko broderet med en kinesisk karakter til et af de fire nytårsvelsignelser: lykke, velstand, lang levetid og held og lykke.

Tre af de fineste Adidas Campus PK Sort DK silhuetter har nydt en deluxe overførselsret af 'Crafted' pakken. Vi fangede et flygtigt glimt af det luksuriøse læder deignerer nogle uger siden, og nu sidder de på boutiquehyller længes efter din blide kærtræ. Et blødt slag er alt, hvad der kræves for at blive vundet over af deres charme, så med hvert yderligere blik vil du se en ny allokerende detaljer. Campus, Gazelle og Forum vil tigge om at komme hjem med dig, og det eneste du skal overveje, er, om du kan håndtere mere end en ad gangen.

Counter

  • Visitor Count: 56,290