Adidas 'løfte om at bruge genanvendt plastik er et solid første skridt

PatsyBrooks
User offline. Last seen 4 years 11 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 20/07/2018
Posts: 3
Points: 0

Jeg ejer ikke mange sneakers, men jeg ejer et par hvide Adidas. Ja, adidas nmd danmark de klassiske Superstjerner. Adidas bruger ligesom mange sneagervirksomheder en masse jomfruplast til at gøre disse sko - i sidste ende bidrager til problemet med marine plastforurening, når bærere som mig kasserer dem.

adidas nmd dame Derfor lovede Adidas mandag at bruge kun genanvendt plast inden 2024. Dens kontorer, butikker, varehuse og distributionscentre vil begynde deres udgang af jomfru plast i år, rapporterer Financial Times. I 2019 vil foråret og sommeren 2019 linjen af ​​tøj have 41 procent genanvendt polyester. Disse skridt er et skridt i den rigtige retning og en indikator for, hvad flere virksomheder skal gøre. I sidste ende vil det imidlertid være nødvendigt at reducere forbruget ved at takle den globale plastikkrise.

adidas nmd herre 'meddelelse er ikke en komplet overraskelse. Selskabets hjemmeside noterer sig allerede sit forsøg på at anvende genbrugsmaterialer, herunder genbrugspolyester og nylon. Plus, sidste år samarbejdede Adidas sidste år med Parley, en advokatorganisation, der arbejder for plastforurening, for at skabe sko lavet med genbrugsflasker og ulovlige dybhavsfisker. Dette partnerskab fortsætter i dag med linjen med en række sko, hoodies, tees og bukser. Adidas handlinger falder i tråd med en bredere bevægelse på tværs af corporate America for at reducere plastikforbruget, og dens meddelelse i denne uge kommer på hælene i Starbucks pantsætning at forbyde alle engangsbrugsstråler i 2020.

Counter

  • Visitor Count: 110,155