Adidas at lave sko i Tyskland igen - men ved hjælp af robotter

JasonByrd
User offline. Last seen 4 years 8 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 11/06/2018
Posts: 3
Points: 0

Adidas, den tyske producent af sportstøj og udstyr, har meddelt, at den vil begynde at markedsføre sin første serie sko fremstillet af adidas sneakers herre tilbud robotter i Tyskland fra 2017. Mere end 20 år efter ophørte Adidas produktionsaktiviteter i Tyskland og flyttede dem til Asien, administrerende direktør Herbert Hainer afslørede pressen gruppens nye prototype "Speedfactory" i Ansbach, Sydtyskland. Den 4. 600 kvadratmeter anlæg er stadig ved at blive bygget, men Adidas åbnede den for pressen og pantsætter at automatisere skoproduktionen - som i øjeblikket gøres mest ved hånd i Asien - og gør det muligt at gøre skoene hurtigere og tættere på deres salgssteder.

adidas nmd danmark Fabrikken vil levere et første test sæt på omkring 500 par sko fra tredje kvartal af 2016. Storskala produktion vil begynde i 2017 og Adidas planlagde en anden "Speed ​​Factory" i USA i samme år, sagde Hainer .Hainer insisterede på, at fabrikkerne ikke ville erstatte underleverandørernes arbejde i Asien straks. "Vores mål er ikke fuld automatisering", siger Gerd Manz, chef for innovation og teknologi. Adidas producerede 301m par sko i 2015 og skal producere 30m mere hvert år for at nå sine vækstmål inden 2020.

adidas nmd tilbud Seks underleverandører af Adidas i Kina afviste at kommentere de nye fabrikker eller sagde, at de ikke var opmærksomme på dem. På længere sigt planlægger Adidas at bygge robotopererede fabrikker i Storbritannien eller i Frankrig og kunne endda producere de tyske statsborgere fodboldhold i sit hjemland, sagde Hainer. Skoene i Tyskland ville sælge til en lignende pris som dem, der blev produceret i Asien, sagde han. Adidas står over for stigende produktionsomkostninger i Asien, hvor den beskæftiger omkring en million arbejdstagere. Arch-rival Nike udvikler også sin robot-opererede fabrik.

Counter

  • Visitor Count: 87,635