Adidas NMD Runner Red Camo 50% Korting

aasBurnell5
User offline. Last seen 5 years 23 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 18/04/2017
Posts: 2
Points: 0


Als vervolg op de Adidas NMD Runner Online Bestellen Primeknit Tri-Color Pack die zijn uitgebracht in december 2016 wordt het thema opnieuw gebruikt voor een Spring 2017 variant met deze Roze nam edition.Covered in een officiële palet van roze roos, kern zwart en schoeisel wit - het silhouet wordt bepaald door zijn constructie primeknit gedrapeerd in het onderscheidend glitch camopatroon.

Vorige maand, Britse retailer, Office en de sub-tak, Offspring, uitgebracht twee exclusieve kleurstellingen van de Adidas NMD Runner Rood Wit Kopen goedkoop.Highlighted uit de verpakking bestaat uit een herhaling van deze vrouwen wordt gedefinieerd door een trillende roze afwerking over zijn mesh en kunststof profiel. Het invullen van het ontwerp zijn zacht grijs EVA inserts, een fris wit boost zool en zwarte continentale buitenzool.

Hoewel het voor het eerst vorig jaar werd aangeboden, de Adidas NMD Runner Grijs Helder Groothandel keert terug in schoeisel wit, een van de meest populaire kleurstellingen dus far.As deel uit van een zwart-wit pak dat ook de kern zwart en zonne-rood-opties, het silhouet wordt hoofdzakelijk bepaald door de stretch -Mesh bovenste constructie. Gedetailleerde met tonale drie strepen branding gelast aan de zijpanelen, hiel badge en EVA voegt, is het geheel wit esthetische afgerond met een bijpassende volledige lengte stimuleren zool.

Vrijgegeven vorig jaar, de populaire Adidas NMD Runner Red Camo 50% Korting zwart-wit pak is ingesteld op zijn debuut opnieuw te maken, zoals we de aandacht vestigen op een van de drie afwerkingen, kern black.Flaunting een stretch-mesh constructie voor de bovenste, de component is gedetailleerd met tonale drie strepen branding gelast aan de zijpanelen, hiel badge en EVA inzetstukken. Tenslotte bijpassende full-length boost tussenzool unit completeert de sluipende ontwerp geheel.

In aanvulling op de monochrome pack, zal de Adidas NMD Runner City Sock Zwart lage prijzen worden aangeboden in een andere levendige combinatie van rood / zwart dit season.Contrasting zwarte accenten op de drie streep motief, branded hiel badge en EVA voegen in de hiel een aanvulling op de algemene esthetische, terwijl het is allemaal gehandeld boven op een full-length wit boost zool.
Dit weekend zullen we zien de terugkeer van een paar van de meest populaire kleurstellingen van de adidas NMD R1 als Monochrome Pack zal worden ontvangen van een restock.Coming in drie tonale kleuren van Solar Red, Crisp White, en Core Black, deze adidas NMD R1 heeft een uitrekking maasconstructie de bovenkant met tonale details op het hielstuk en gelaste drie strepen branding, EVA tussenzool pluggen en zelfs Boost tussenzool.

Counter

  • Visitor Count: 107,807