adidas nmd xr1 vit svart

morganecelia
User offline. Last seen 3 years 3 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 01/09/2017
Posts: 3
Points: 0

Så vad är nästa på menyn? adidas nmd xr1 vit svart i två fin randiga färgvägar i ditt val av olivgrön eller grå. Även om det inte är lika populärt som NMD i sin standard R1-design, kommer XR1 med sin fyrkantiga design inte att hålla länge på hyllorna. En premium syntetisk läderhälgpanel ger en snygghet av lyx och till och med kommer i en ny metallisk glans på Core Black-inställningen. Vilket av dessa adidas NMD-par är din favorit? För att uttrycka det helt enkelt vill du faktiskt inte ha den uppdaterade adidas NMD-modellen på ett spår och riskerar att få dem smutsiga.

Adidas NMD fortsätter sin framgångsrika springa som en av de hetaste sneakers på marknaden just nu, och med bekvämligheten av Boost, Primeknit och en mängd olika konstruktioner och silhuetmockups bör det inte finnas någon gissa om varför de tre Stripes' livsstil / Kontinuerlig crossover har vuxit i popularitet denna månad. Idag ser vi de senaste adidas nmd xr1 rosa grå "Triple Black" farveway när vävda toppen har ett mönster som debuterade på den nyligen släppt adidas NMD R2 efterträdare. Även om uppmaning till handling här kan vara matt svart utseende och färgen svart Boost mellansula, kommer du att märka kontrast saker genom det vävda övre för att kompensera den skyddande buroverlag och små accenter av rött på hælfligen.

Just när du trodde att varumärket förlorar ånga efter de monumentala hits de hade i Ultra Boost och Yeezy linjer förändrade NMD allt med sin minimalistisk stil som bara passar i allt du råkar bära på den tiden. Men adidas slösar ingen tid när de förbereder att uppdatera NMD med lanseringen av de nya adidas nmd xr1 lila beige i flera färg sätt, bland annat Olive färgsättning du se toppen upp. Detta Adidas NMD XR1 är täckt av en anka-Camo bild över den övre mesh, olive green detaljer pryda tungan branding emblem, spetsar, gjuten bur och EVA infogar som en kompletterande touch. Slutligen slutar de ljusa orangefärgade flikar och en skarp, vita chock-sula i profilen.

Frisläppandet exklusivt för damer, denna adidas nmd xr1 grå blå har en camo övre gjorts i några nyanser av rosa hela tiden. Rosa träffar har också lagts till buret, snören, insidan, yttersålen och hälfliken. Tillhandahållande av en bit av kontrasten är EVA incisioner och hæludtrækflappen, som är gjord i grått / oliv och vitt boostemidsåle. Dödades i det tidigare nämnda kamouflagedesign tvärs dess övre ände, de tonala accenter visas av snörning gjuten bur, och EVA tvär Branded häl märke. Yttrandet om designen är vibrerande orange häl dragflikar, som det hela limmas på toppen av en skarp, vit boost modulen för att avsluta elegant design.

Counter

  • Visitor Count: 96,785