Adidas NMD_R1 Grijs Nederland

zaqmorgan
User offline. Last seen 4 years 35 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/10/2017
Posts: 2
Points: 0

De Goedkope Adidas NMD_R1 wordt in 2016 afgesloten in een overvloed aan solide kleurenwegen, aangezien dit aankomende paar in "sun glow" snel binnenkort zal debuten. Als een vrouwen iteratie van het populaire silhouet, draagt ​​de low-top een gedempte , maar toch levendige combinatie van zwart en de bepalende zonlicht (zalmroosachtige) toon in de hele primeknit-constructie in een glanzende Camo-achtige esthetiek. Verschillende grijze tonen worden gebruikt voor het ondertekenen van drie streepmotieven aan de zijpanelen om zijn profiel te aanvullen, terwijl tonaal zwart accenten op de veters, hiel, EVA-inserts en buitenzool versterken haar algemene constructie verder. Tenslotte wordt er een frisse witte boost-eenheid uitgevoerd.

Na een vroege kijk op aankomende adidas NMD releases kijk we nu op een van de mooiste paren op het dek. Voorlopig is een zwart-wit NMD Runner bekend als de Adidas NMD_R1 Wit Goedkoop1 Pack 2. In tegenstelling tot de vorige NMD-druppels, deze kleurweg kiest voor een ontwrichtend patroon in de Primeknit-bovenkant. Ook afwezig zijn de gekleurde pinnen bij de middelzool die uitgewisseld zijn voor solide zwarte stukken. De officiële info van adidas is deze kleurweg geboren uit een strakke combinatie van vormen, hoeken en materialen op een iconische kleurgeblokkeerde stichting die hechting aan innovatie elementen geworteld in ons collectieve geheugen. "

Er zijn een handvol adidas NMD's geweest die een zwart-witte afwerking schudden, maar het is zo'n klassiek en veelzijdig kleurenschema dat de Three Stripes zo veel herhalingen van de kleurenweg kunnen vrijlaten zoals ze maar willen en het zou nog steeds cijfers doen. Wil je nog een paar? Bekijk de Adidas NMD_R1 Grijs Nederland Primeknit in Core Black en Footwear White. Deze versie van de adidas NMD R1 Primeknit wordt geleverd met een Core Black en Footwear White kleurenschema. De geweven bovenkant bestaat uit een Donkergrijs Primeknit-bovenkant dat in een gradiëntachtig ontwerp wordt gedaan. Bijkomende kenmerken zijn de Lichtgrijze streep naast de Three Stripes-branding, het zwarte hakblad, zwarte veters, strepen enkelkraag, zwarte EVA-inserts en de witte boostmidsole.

De Adidas NMD_R1 Blauw Kopen is ON FIRE vandaag, omdat we al een handvol aanstaande kleurwegen hebben onderzocht, zoals de Grey / Cream Glitch Camo, Grey Glitch Camo en het Legion Ink pair. Hoe zit het met het toevoegen van een ander paar aan de line-up? Deze NMD die we nu bekijken, is het meest waarschijnlijk voor de vrouwen, omdat het hetzelfde Glitch Camo patroon op de Primeknit bovenkant in een combinatie van grijs en olijf bevat. Bijkomende details zijn een witte boostmidszool, schokroze en EVA-inserts, en een grijze buitenzool. Zorg ervoor dat u onze Air Jordan 13 GS Wolf Gray-hubpagina nu klikt en bladwijst voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.

Zet op de top van volgende maand, hier zijn de officiële afbeeldingen van de Adidas NMD_R1 Zwart Bestellen Heather Grey. Deze kleurweg van de adidas NMD R1 wordt als een exclusieve kleurenweg voor vrouwen beschouwd. Met een mesh bovenkant is het in een Glitch Camo patroon gedaan in een tinten van Gray. Meerdere zelfde tinten zijn te vinden op gebieden zoals de veters, de hak, het hakkenblad, de drie strepen, de voering en de kleinere EVA-inserts verbinden met de middelzool. Spreken van de Boostmidszool, die in Wit komt, terwijl de grotere EVA-insert in een Roze kleurweg wordt gedaan. De adidas WMNS NMD R1 Primeknit Raw Pink Pack is gloednieuwe vrouwen exclusieve colorways van het silhouet om de zomer 2017 af te dichten.

Counter

  • Visitor Count: 71,086