adidas og Major League Soccer afslører 2018 officielle kampbold

Hardie
User offline. Last seen 4 years 28 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 23/01/2018
Posts: 3
Points: 0

adidas og Major League Soccer premierede det nyeste design af NATIVO, den officielle kampbold for 2018 MLS sæsonen. Nybygget med et opdateret paneldesign og bæredygtige materialer markerer adidas sneakers tilbud denne genudgivne udgivelse den fjerde bold i NATIVO-serien. Indenfor nogle af de mest innovative materialer i sport er kuglen konstrueret med en unik seks monopanelkonfiguration via termobonding teknologi, der giver jævn, jævn ydelse og nul vandoptagelse. Derudover bruger nyt underlagsmateriale 40% fuldstændigt bæredygtige materialer fremstillet af sukkerrør og genbrugspapir, hvilket fører til overlegen og forbedret boldflyvning og overfladeslid.

sneakers adidas dame Et opgraderet udseende fra den officielle kampbold af årstiderne fortæller Nativos redesignede hud pixelerede patchwork detaljer i lyseblå og rød, som repræsenterer motiver fra nordamerikanske historie samt en blandet, ensartet grænse mellem USA og Canada. Plasterne og den nye rhombuskroppekonstruktion tilbyder premium overfladestruktur designet til at give bedre greb, berøring, stabilitet og aerodynamik, som spillerne kan tage fra stadion til gade.

"Fodbold er en global sport, der overskrider grænserne," siger Ernesto Bruce, Senior Director for Adidas Soccer. "Det nye design af 2018 MLS Official Match Ball er vores måde at omfavne og fejre enhed adidas nmd tilbud på banen, samtidig med at vi tilbyder en overlegen præstationskugle for alle niveauer af atleter over hele Nordamerika." Den nye bold vil først ses i løbet af MLS SuperDraft i Philadelphia, som adidas Soccer og MLS og dets klubber fejrer deres engagement i ungdomsudvikling. Bagefter vil bolden ses på banen under MLS preseason-spilene, og gennem hele ligaens 23. sæson, der begynder lørdag den 3. marts, når de forsvarer MLS Cup-mestere, Toronto FC er vært for Columbus Crew SC i ligaens åbnings kamp.

Counter

  • Visitor Count: 86,512