Adidas Originals lancerer officielt nye sko Deerupt

Iglesias
User offline. Last seen 4 years 14 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 20/03/2018
Posts: 3
Points: 0

Adidas Originals lancerede officielt sine nye sko, Deerupt, i 2018. Inspireret af byplanlægning og arkitektur tog adidas sneakers tilbud Adidas Originals den abstrakte form som kernen i designet.Dette netdesign fremgik tidligt på 1980'erne med klassiske adidas løbesko som New York Runner og Marathon Training Shoe. I det nye arbejde blev gridforholdene væltet, iøjnefaldende farver blev tilføjet, og det klassiske grid blev omdannet til moderne avantgarde motiver.

sneakers adidas dame Med hensyn til produktion dækker det elastiske legeme skoens sål til skoens sål. Den unikke charme af nettet udøves på tekstur og niveau. Endelig tilsættes svampemateriale til skolegemets indre rør for at forbedre sin stærke støtte og tæt pasform. "Solar Bird" og beklædningsgenstande, der vil blive monteret med "Solar Red" og "Bluebird" to adidas ikoniske farver, vil være til salg den 22. marts.

adidas sneakers herre tilbud En af de største modebegivenheder i landet startede Amazon India Fashion Week i New Delhis Jawahar Lal Nehru Stadium den 14. marts. Dag 2 handlede om urban swag og afslappede tøj med edgy silhuetter. Men et element, der tilføjede den ekstra zing til det hele, var sneaker dille. Enhver outfit kan absolut vendes med det perfekte par sneakers, og vi havde et glimt af denne sandhed. Her har vi lavet en liste over de 10 bedste sneakers på dagen 2.

Counter

  • Visitor Count: 73,776