adidas Originals x Openingsceremonie

GregoryMcClain
User offline. Last seen 4 years 38 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 05/01/2018
Posts: 4
Points: 0

adidas Originals x Openingsceremonie Nieuwe producten, adidas Originals openingsceremonie voor de vierde keer, 2014 lente en zomer samenwerkingsserie hoog profiel rendement. adidas sneakers dames sale Sports fashion grote namen en de internationale keten van getijde winkels om eens te meer te investeren in honkbal en Taekwondo, diepgaande verkenning van deze twee belangrijke sport-mode-elementen. Elk exemplaar in de serie vertegenwoordigt een nieuw keerpunt in motion imaging, perfect compatibel met de klassieke versie van adidas Originals en de liberale esthetiek van openingsceremonie. In het voorjaar en de zomer van 2014 gebruiken Adidas Originals en Openingsceremonie een kleurenpalet om de uitstekende afwerking te verdubbelen.

adidas sneakers heren sale Kledingproducten benadrukken maatwerk en materiaal, terwijl ze tegelijkertijd grappen maken met ontwerptechnieken om te vertellen wat het nieuwste sportmode-concept is, een van de persoonlijke kledingsets doet denken aan de voor- en achterkant van honkbalhandschoenen. Dit thema komt tot uiting in de taillejas, minirok, heren sweater en sport-geïnspireerde accessoires zoals badges, geribde randen, oversized labels en email-knoppen benadrukken de intentie. Andere opvallende items in de honkbal-line-up zijn weelderige schapenvacht sportkleding, rode en blauwe academische shorts, witte krijtstreepoverhemden en hemdjes, een leren schooljas gedragen door Openingsceremonie-logo en huidverstrakking sportkleding shirt stof maxi-jurk. Om de honkbalserie van rijke Amerikaanse stijl in balans te brengen, herinterpreteerden adidas Originals en Opening Ceremony de ontwerpelementen van het taekwondo-uniform. adidas schoenen heren sale Jumpsuit en schoolteamjas worden opgenomen in de Taekwondostijldetails in katoenen voering. Het iconische, subtiele thema komt uit een reeks afbeeldingen op een taekwondospecifieke sok, die eruit ziet als een lichtgewicht trui, een kort nauwsluitend vest, een rugzak en een bonte gestreepte jacquard-minirok in lichtgrijze, roze en lichtgele belichaming. . Dit seizoen toont de reekshow van schoeisel en een nieuwe interpretatie van de klassieke adidas-modellen. Stan Smith keerde terug in een spraakmakende stijl met een lijn iconische baseballhandschoenhechtingen.

adidas schoenen dames sale Terwijl Gazelle casual pull-on versies van geitenleer toont. Adidas schoenen ster zal het nieuwe lid SML is uitgerust met geborduurde Taekwondo badge, met metalen details debuut. Baseball Heel is een gepatenteerde sandalen met hoge hakken met wigvormige snitten die baseballthema's zonder voorbehoud promoten. De traditionele platform sandalen in Japanse stijl zijn bedekt met de eerder genoemde fijne patronen.

Counter

  • Visitor Count: 106,133