adidas rod laver vit svart

dominicguy
User offline. Last seen 3 years 44 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 20/09/2017
Posts: 3
Points: 0

1970 var adidas rod laver vit svart helt enkelt den största tennisspelaren i världen. Australien hade vunnit alla fyra Grand Slam-turneringarna samma år - två gånger och satte rekordet för Wimbledon-segrar i rad med 61 raka segrar under ett decennium. Det var ingen överraskning att hitta en sådan framgångsrik idrottare som samarbetade med Adidas på en sportsko, och som vanligt för varumärket föddes den resulterande tränaren av oändliga stilen utan funktion.

Snart efter den naturliga Grand Slam-prestationen tyckte adidas att det var dags för stjärnan att ta emot sin egen sko och adidas Rod Laver-tennissko introducerades 1970. adidas rod laver män blå presenterade en vit och grön kombination, färger som ofta ses på Wimbledon. Minimal branding, kopplad till en slät look matchade personligheten i legenden väl. Ursprungligen gjord i nät och läder har skon haft många inkarnationer under åren, särskilt 1990. Även om Stan Smith fick sin signatursko innan Laver gjorde, kommer Rod Laver alltid att bo i Wimbledon Lore.

När skorna växte sin popularitet blev adidas rod laver kvinnor röd vintagestatus alltmer oansluten eftersom skorna har gjort sig vägen för att vara parad med den senaste gatan och det dagliga slitage. Med det blev Adidas Rod Laver officiellt de skor som alla behöver ha i sin skoskiva. År 2016 presenterar Adidas en ny utgåva av Rod Laver med ett överdådigt utseende som har guldplätering på tungan och hälfliken. Som den komplexa tidningen sa, är Rod Laver stjärnan av stora projekt samtidigt som man behåller sin underjordiska överklagande.

Rod Lavers inledande iteration markerade en vändpunkt i sneakers design. Strimlad och ren, denna modell flyttades bort från tung företags branding och lät istället skon prata. Enkelt och slätt, Lavers namnskos hade en tidlös vibe sneaker fans älskad. 2014 adidas rod laver rosa grå har samma utseende som originalet, med en ren mesh och läder övre, mocka tåfångare, gummisula och pops färg för en friskt utseende. Uppdateringar inkluderar adidas Originals Trefoil-logotyp på tungan och på hälen tillsammans med Rod Lavers namn, plus träffar av färg på sulan.

http://www.skormark.com/

Counter

  • Visitor Count: 212,543