adidas sneakers dames zwart

bnbfrdffssf
User offline. Last seen 3 years 13 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 25/06/2017
Posts: 2
Points: 0

De adidas sneakers dames 2017 schoenen zijn vervaardigd voor een lichtgewicht, adidas nmd r1 pk zwart duurzaam Primeknit stof en zitten op de bovenkant van een witte midsole. De middelzool is gebroken met blok zachtrood en blauw, dat een mooi gevoel van levendigheid aan het silhouet geeft. De schoen heeft een sokachtig ontwerp dat ultracomfortabel voelt en beschikt over branding op de middelzool en de hak. De look is afgewerkt met een set zwarte veters.

Een combinatie van adidas sneakers dames wit runner en cutting edge stijl, deze Tubular schoenen innoveren klassieke ontwerpen voor een fashion-forward look. Ze zijn gemaakt met een tweekleurige mélange knit-bovenkant die een opvallend 3D-effect creëert, afgewerkt in een diamantpatroon. De dubbele vouwtand heeft contrasterende gestikte details en contouren aan uw voet voor een fijne pasvorm, waardoor u continu comfort krijgt.

De adidas sneakers dames sale werd oorspronkelijk 'Toernooi' genoemd in het begin van de jaren zeventig en werd in 1980 'Campus' genoemd. De stijl begon het leven op het hof - een laagste basketbal sneaker die uiteindelijk overgaat naar een casual schaatsschoen met een vulkanische zool.

In 1978 geïntroduceerd, krijg je de adidas sneakers dames zwart in een paar stijlen en kleuren, inclusief een getextureerde suede. Dit wordt geleverd met een 'harige suède' bovenkant, in vetgewicht aqua of semi-zonne roze in kleur. Ze hebben een leren voering met de iconische drie strepen ook in leer in het midden van de trainer. Ze hebben een versterkte teenkap en een rubberen buitenzool, met het Adidas-trefoil-logo op de hiel.

http://www.zwartstyle.com/

Counter

  • Visitor Count: 98,604