Adidas Springblade Grijs Goedkope echte

asdcyril
User offline. Last seen 4 years 36 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 23/01/2018
Posts: 2
Points: 0

De Adidas Springblade Zwart Winkel is een innovatieve schoen die ontworpen is om de hardloper explosieve energie te geven. Maar wat inspireerde precies het ontwerp van de Springblade? adidas heeft een Vine-video uitgebracht met de inspiratie van de merken voor de schoen. De video toont ook hun creativiteit door stop motion in video te gebruiken, wat er nodig was om zo'n innovatief ontwerp te maken. Volgens de video keken ze hoe de paal verbuigt wanneer een atleet een polsstokspringen raakt, de ophanging van de achterband van een motorfiets en de reflex van een springplank van een gymnast. Deze theorieën gingen allemaal over op de premier adidas Energy Blade-technologie van de Springblade.

Ondanks dat hij nog geen jaar oud is, is de Adidas Springblade Rood Goedkoopste al volwassen en uitgerust met een versie 2.0. Het volgende is het adidas Springblade Razor, dat de zaken in overeenstemming met het bestekthema houdt wat de nomenclatuur betreft. Intact zijn de onderste messen die deze adidas runner vanaf het begin visueel opvallend hebben gemaakt, maar nieuw geïntroduceerd in het model is het TECHFIT-materiaal dat net iets moderner is dan het standaard gaas van zijn voorganger. verlangen naar de adidas Springblade om gekleed te gaan in de "elektriciteit" schaduw? Hoewel de titulaire kleur meestal een uitstekende keuze is, wordt deze ook weergegeven voor de onderkant van de bladpunten.

De Adidas Springblade Groen Groothandel is aangepast aan zijn nieuwste versie door deze "Ignite" -variant, omdat het de eerste Springblade is die alleen rubberen bladen op de hiel draagt. Met een naadloos bovenwerk van mesh voor maximale ademing, gedetailleerd met de merknaam met drie strepen op de bovenkant, wordt het lage model aangevuld met negen individueel afgestemde bladen en een adiprene voorvoet om demping en directieve energie van de hiel te bieden. Zwart / Rood, de adidas Springblade "Ignite" is verkrijgbaar in vier extra kleuren voor mannen en drie kleuren voor dames, inclusief Vivid Mint / Silver Metallic / Solar Pink, Core Black / Neo Iron / Neon Pink en Solar Pink / Metallic Silver / Black .

Adidas sloeg vorig jaar een thuisrun met de introductie van de Adidas Springblade Grijs Goedkope echte, en nu nemen ze de unieke buitenzooltechnologie nog verder. De SprintWeb-overlay zit vol met perforatiepunten, waardoor de lucht vrij kan stromen en een goede koel, luchtig aanvoelend, dat is perfect voor de lente- en zomerruns.Na een innovatief dempingsysteem met de adidas Energy Boost, herdefinieert deze loper de zool van de schoen door het gebruik van schuine bladen voor extra stabiliteit. De schoen heeft 16 individueel afgestemde bladen, waarmee om in elke omgeving te rennen, lopen, overslaan of springen. Deze bladen comprimeren en geven ook energie vrij bij elke stap.

Rick Owens x adidas Originals werkt dit seizoen samen, waardoor we een aantal uitzonderlijk originele ontwerpen hebben. In hun 2015 Spring-samenwerking zien we de Adidas Springblade Blauw Winkels nederland in zijn alledaagse look en de high-end, boot-achtige weergave. Samen met het Springblade krijgen we ook de kans om de look-ogende tegenhanger van de adidas Superstar te bekijken. Elke look heeft een zeer uniek ontwerp, dankzij de technologisch solide tussenzool die bij de Springblade-modellen hoort. Elk ontwerp is gemaakt van eersteklas materialen die aan de achterkant zijn ingepakt, waardoor alles er mysterieus, simplistisch en edgy uitziet.

Counter

  • Visitor Count: 110,140