Adidas Trimm Star "VHS" Pack Lancering som størrelse? Eksklusiv

AngelaCanty
User offline. Last seen 4 years 20 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 18/05/2018
Posts: 3
Points: 0

Inspireret af den ældgamle tradition for tapning af fodboldkampe, betaler adidas Trimm Star "VHS" Pack hyldest til adidas sko mænd fodboldentusiasterne, som lagrede og studerede alle futbol-optagelserne. Arkivtræneren tager godt imod både tema og æra, som genopliver ' 70'ers silo mens han hylder VHS-alderen.

adidas sko tilbud I går bragte vi et første kig på den retro-monterede adidas Continental 80 Rascal. En modernisering af den 80'ers centriske adidas Continental, Powerphase look-alike er opstået i en tredje farvevej. Og som den førnævnte Yeezy empowered bringback, låner denne sin nyeste farvevej til en elskede Calabasas variation.

adidas sko dame Som tidligere nævnt udløb skoen i går i hvide og off-white henrettelser før sommeren. Nu ser et sort par, der ligner den sidste Yeezy Powerphase Calabasas-udgivelse, også ud til at blive frigivet snart. Dette par vil falde den 20. juni sammen med sine to modparter. Se nærmere på adidas Continental 80 Rascal "Black" og del dine følelser på denne vintage stil fra de tre striber.

Counter

  • Visitor Count: 110,209