adidas tubular moc

kahjfksbuwe
User offline. Last seen 3 years 1 week ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 10/10/2017
Posts: 3
Points: 0

Adidas Originals bringer et strejf af naturlig luksus til sin adidas tubular moc rød high-top sneaker med to nye iterationer lavet af kun premium materialer. Inspireret af Paris, "City of Lights", kanaliserer de nye modeller det parisiske ry for stil og elegance med premium naturlige læderkonstruktioner i vegetabilsk tan "Light Brown" og "Black." Hvert par ser øvre suppleret med klare tonal detaljer og sidder på toppen af ​​en ren hvid Boost mellemsål for uovertruffen komfort og støtte. Subtile moc-stitched Three Stripe branding ved hælen tilføjer det endelige tryk til den højeste klasse æstetik.

adidas tubular moc hvid har sneakerheads dækket til New York Fashion Week, da mærket åbnede et midlertidigt pop-up galleri i NYC, der viser sine mange Tubular iterationer i dag. Rummet fordobles som en butik, da fans af Tubular-silhuetterne kan hente limited edition-versioner, med en kun tilgængelig på galleriet. Galleriet fremhæver Tubularens futuristiske æstetik, og udstiller både efterår '15 og forår '16 udgaver af silhuetten.

adidas tubular moc grå har forvandlet den klassiske Forum Hi-silhuet til efteråret ved at tilføje et nyt tilbehør, der giver skoen et helt nyt udseende. Ovenfor ser du på adidas Forum Hi Moc, som har samme konstruktion som det originale Forum Hi, men er blevet ramt med moccasin, der beskriver hele ankel- og hælområdet. Parret ovenfor har en tonal grå suede øvre med læder snørebånd og en røget grå sål enhed.

Denne nye adidas tubular moc blå-stil bevarer det iøjnefaldende Mocassin støvler ruskindmateriale og bil sutur med en repræsentativ dykningstunge, og tilføjer åndbar mesh, der viser forskellige strukturelle splejsningsegenskaber. Fuld af sommeren atmosfære af Hawaii lidenskabskoncept, derefter omdannet til lyse iøjnefaldende hit farve design. Det nye design kombineret med de ikoniske strømline sokker sæt af sko og hvid ydersål, vil helt sikkert begynde at udvikle sko, og smalt tå design.

http://www.runarundk.com/

Counter

  • Visitor Count: 108,115