adidas ultra boost uncaged zwart

xiaobendanme
User offline. Last seen 4 years 49 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 06/09/2017
Posts: 3
Points: 0

De adidas ultra boost uncaged zwart is een van de meest gewilde modellen van de drie strepen in een geruime tijd en ging met de adidas NMD op het hoofd van comfort, stijl en samenwerkingsapparaat. Als u een paar niet heeft geprobeerd en dit vóór de aanvang van het nieuwe jaar wilt controleren, dan is deze adidas Ultra Boost Uncaged "Navy" de perfecte optie om de gewilde stijl aan te passen. De adidas Ultra Boost Uncaged Navy slaagt erin om in een donkerblauw tint te werken in het ongekookte bovenste gedeelte, terwijl spikkels van zwarte Primeknit om de sokkelvormige enkelkraag ronddraaien om de ondersteunende hielkooi aan te passen. Natuurlijk komt de Continental rubberen buitenzool hier terug, terwijl die slanke full-length Boost cushioning een eenvoudige dosis van extreem comfort biedt.

De adidas ultra boost uncaged rood maakt gebruik van een gloednieuw Primeknit-patroon dat een ontwrichtend gradiëntpatroon oplevert, dat vergelijkbaar is met de Primeknit die eerder in 2016 op de NMD 'Camo Pack' werd gebruikt. Dit is een groot vertrek naar het Primeknit-ontwerp dat de traditionele bovenste panelen op de vorige Ultra Boost. Het nieuwe model keurt een intern middenvoetskelet toe om de schoen voldoende steun in de bovenkant te geven in afwezigheid van de buitenkooi.

De adidas ultra boost uncaged wit behoudt de boost sole, zoals in eerdere versies. De hiel wordt ondersteund met een beker die op de bovenstaande Primeknit-bovenkant wordt toegevoegd. De Ultra Boost branding heeft hits van zilver en goud die goed samenkomen op de zwarte helsteun.

adidas ultra boost uncaged grijs: Onthoud wat er ooit in het leven lijkt, zoals in deze schoenen van vrouwen die zijn gebouwd met ultra-cushioned boost ™ en een bovenkant van de voetkousen. Een revolutionaire middenzool proputeert u met behulp van de energie van uw voetstaking voor een lichte, snelle rit die niet in de verloop van tijd verloopt. Een kooivrije adidas Primeknit bovenkant past bij de veranderende vorm van je voet door de gangcyclus en levert een schoon, minimalistisch gevoel. De elastische STRETCHWEB buitenzool buigt zich aan de manier waarop je voet de grond raakt.

http://www.kickonfire.biz/

Counter

  • Visitor Count: 89,315