adidas Y-3 debuterer løber 4D til efterår / vinter 2018

Anonymous


Fra starten har adidas været i bundfald af 3D og 4D trykte sneakers. adidas sko mænd Ved at kombinere lys og ilt til konstruktion af letvægts- og progressiv mellemsålværktøj, kan tilslutning af teknologien med lige avanceret Primeknit-fabrikation danne grundlag for en helt ny adidas Y-3 Runner 4D.

adidas sko dame Nyt til efterår / vinter 2018, detaljer om den blomstrende Runner 4D er sort Primeknit, ultra-resistente øjenstile og tre striber, der lås foden på plads. Designet med enkeltkomponenter er en kulmination af år med atletisk dataindsamling, indstillet til korrekt energiudbytte, langvarig dæmpning og korrekt stabilitet.

adidas originals sko billig er i øjeblikket den samarbejdende elskede af sneaker kultur. En blomstrende silhuet født i arv, der endnu er trender i nutid, fremkommer nu i en spirende farvelægning sammen med den populære britiske forhandler END.Inspired af verden omkring os og alt det, der undersøges, er END x adidas Yung 1 "Atmosphere" opført i et net mesh base med ruskind og nubuck overlejringer alle farvet i jordfarver. Varierende blues og purples dækker ikke nødvendigvis de mest ejendomme på skoen, men dominerer udseendet. END branding markerer tungen mens dens modsatte er mere traditionelle med adidas trefoil script.

Counter

  • Visitor Count: 110,209