Adidas Yeezy Boost 350 v2 "Cream" er genopfriskning den 21. september

Anonymous

Kanye Wests løfte om Yeezys for alle fra et par år tilbage, fortsætter med at se mere og mere udførligt med ord af endnu en velkommen velkomst. I de seneste måneder har vi set adidas sko herre videresalgsværdien af ​​Vestens adidas Yeezy line plummet, hovedsageligt på grund af den overflod af lager, der aldrig tidligere var set med adidas undermærke. Med en overflod af berømte adidas Yeezy-modeller slated for varmt forventede afkast i efterår og vinter, har vi nu en officiel udgivelsesdato for den engelske 350 v2 "Cream" sort. På grund af enhver åbenlyst SPLY-350 branding, denne forenklede tag på den banebrydende silhuet, der oprindeligt udgav i april sidste år, inspirerede en række modeller efter det, som "Smør" - det er også på vej til en retur til hylder i vinter - og den kommende "Sesame" -farvede iteration. Faktisk for kun nogle få dage siden tog West til Twitter for at afsløre, at denne særlige afkast vil være den største udgivelse af denne allerede rigelige Yeezy-farvevej.

adidas outlet danmark Par af adidas Yeezy Boost 350 v2 i "Cream" er planlagt at ankomme på hylder den 21. september for sin sædvanlige $ 220 USD pris Mens du venter, skal du tjekke resten af ​​West Yeezys, der er genopfyldning i år, og hold det låst for opdateringer om, hvilke butikker der skal bære cremerne i næste måned. Du kan tilmelde dig mere info på Yeezy Supply-webstedet.

adidas originals sko billig I 2018 har adidas dramatisk øget sin vægt på sin livsstils division i form af tre nye og forfriskende silhuetter, Kamanda, Prophere og Sobakov. Med alle tre modeller, der praler med vildtfulde tunge enheder, passer de ind i både dagens chunky sneaker trend samt mærkeets vintage livsstil æstetik. Med en samarbejdsmæssig indsats fra Bodega om to af de tre modeller, der netop har fundet sted, er det nu Nabolagens tur at udlåne deres stilistiske indsats til den iøjnefaldende Kamanda. Med det japanske boutique branding tager center scene, Neighborhood kommer mærkbart skrevet over den øverste af både det sorte og det brune par i gammel engelsk skrifttype. Ved hjælp af en primært ruskindskonstruktion tilføjer den ovennævnte bogstaver en anden lidt luksuriøs berøring ved at blive prydet i læder for at matche denne silhouettes "NBHD" -brændte hæl. Ingen officielle udgivelsesoplysninger til naboskabs x adidas Kamanda-samlingen er overfaldet, men tag et første blik under og hold dig opdateret.

Counter

  • Visitor Count: 106,109