asics mexico

Thatithe
User offline. Last seen 4 years 40 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 16/01/2017
Posts: 7
Points: 0

asics gel lyte iii fortsætter med at forny deres mest eftertragtede retro kører modeller med smarte fælles indsats og premium in-house generel frigivelse tilbud understøttet af førsteklasses materialer og tonale colorways perfekt til enhver lejlighed. I dag får vi et kig på Asics Gel Lyte III "Perforeret Pack" til foråret 2017, som byder monokromatiske nuancer af begyndelsen af ​​90'erne kører silhuet med strejf af nubuck og læder hver sportslige mikro-perforeringer på anklen krave, ikoniske split tungen, og toebox for en luksuriøs detalje-orienteret trifecta. Den Asics Gel Lyte III Perforeret Pack er fremhævet af en Agave Green option med en kontrastfarve rød hæl, en off-white Birk colorway, og en dæmpet sort. Hver æstetiske udnytter en off-white mellemsål for en vintage effekt. Vælg forhandlere som Politics har alle tre colorways kan købes i dag til $ 120 hver.

Tis sæsonen til at være stilfuld, og selv om Thanksgiving madrester har ikke engang gået kold endnu, asics gel-lyte v har deres øjne på prisen. De har sammensat en jule tema spark, du virkelig ønsker at ombryde dine fødder in.The Asics Gel Lyte V Max Pack har en grøn ruskind overdel med tonale læderindtræk foldet i. Skarp hvid ydersål vil tage sig godt mod de sneklædte baggrund og det er ikke den enlige pop af farve heller. Et stænk af farve kan være plettet via jule sweater print foring, der finder sin vej til den eksterne branding så godt.

Var alt-White par for høj vedligeholdelse for dig? Hvis det er tilfældet, tage et kig på denne rene rød og hvid colorway af asics mexico.The Mexico Delegationen kommer klædt i en ren all-rød ruskind øverste. Den tonale udseende er brudt op af de hvide accenter placeret på læderet Tiger Stripes, Mexico branding, og eneste enhed. En lille smule af nubuck er placeret på hælen pull fane og hæl wrap. Røde snørebånd og rød foring fuldføre udseendet af skoen. Prissat til $ 90, så lad os vide, hvis du har planer om øse op et par.

Counter

  • Visitor Count: 249,789