Benitez: Winnende Champions League heeft mijn leven veranderd

portugalcamiseta
User offline. Last seen 3 years 52 weeks ago. Offline
เด็กฝึกงาน
Joined: 24/05/2018
Posts: 1
Points: 0

Voormalig manager van Liverpool Rafael Benitez brazilie shirt wk 2018 zei dat het winnen van de Champions League met de club zijn leven veranderde.

De Spanjaard leidde de club naar een beroemde penalty shoot-out overwinning op AC Milan in 2005 nadat ze na rust met 3-0 achterbleven.

Dertien jaar later en de herinneringen aan die nacht in Istanbul leven nog steeds vers in het geheugen van Benitez, die reflecteerde op zijn tijd op Anfield.

"Het heeft mijn leven in Engeland veranderd," vertelde
Argentinië shirts
de manager van Newcastle United Britse kranten.

"Het winnen van de competitie met Valencia in Spanje na 31 jaar veranderde mijn leven. Om de UEFA Cup te winnen met Valencia veranderde mijn leven, het veranderde alles.

"Maar om naar Engeland te komen en de Champions League te winnen met een ander team was enorm.

"Misschien zal het alles voor [Jurgen] Klopp in Liverpool veranderen, hij is in orde, hij is nu een idool, maar hij zal meer zijn dan dat."

Benitez wordt nog steeds geprezen door de fans van Portugal shirts Liverpool voor zijn succes, maar gelooft dat de huidige ploeg - die zaterdag tegenover Real Madrid staat in de Champions League-finale - sterker is dan het team waarmee hij de competitie won.

"Ik denk dat deze beter is," zei hij. "We hebben bereikt wat we hebben bereikt - we praten over het 'Miracle of Istanbul', maar dit team is beter.

"We hadden Stevie [Gerrard], natuurlijk ook enkele spelers met ervaring en kwaliteit, [Xabi] Alonso en [Dietmar] Hamann. We hadden spelers die hard werkten, we hadden een zeer goede balans.

"Dit team heeft ook een goede balans, maar de eerste drie kunnen op zichzelf hun verschil maken."

Liverpool's run naar de finale in 2017-18 heeft veel enthousiasme gewekt en Benitez dringt erop aan dat ze nog een stap verder kunnen gaan en de trofee weer kunnen opheffen.

"Het verschil tussen de Premier League en de andere divisies is de intensiteit van de wedstrijden," zei hij.

"Liverpool en hun aanvallende spelers, hun middenveld en
belgië shirts

hun verdediging hebben de intensiteit om je pijn te doen als ze het goed doen.

"Real Madrid heeft de ervaring en de kwaliteit om hen
Argentinië shirts
te evenaren, maar Liverpool kan het, ze hebben de energie, de passie en het verlangen."
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/

Counter

  • Visitor Count: 56,290