Disse nye Adidas Ultra Boosts tager inspiration fra en NYC hæftning

Anonymous

Adidas er klar til at frigive et specielt sæt Ultra Boost-løbesko til adidas nmd danmark mænd og kvinder inspireret af en New York-hæftning: de allestedsnærværende hjørnebutikker kendt lokalt som bodegas. Ultra Boost "Bodega Pack" omfatter Ultra Boost for Men og Ultra Boost X for kvinder, hver i farverige Primeknit overdel inspireret af interiøret og ydersiden af ​​NYCs dagligvarebutikker. Derudover har du brug for en pose chips, en dåse øl eller en sennat bagel, æg og ost, byens tusindvis af bodegas har dig dækket som din one-stop shop for alt fra junkfood til en ny tandbørste.

adidas nmd tilbud Mænds Ultra Boost har en flerfarvet Primeknit tekstil øvre med sorte 3-stripe bur og mattekstureret hæl tællere. En standard hvid Boost skum mellemsål og sort ydersål ligger nedenunder. Kvindernes Ultra Boost X kommer i en overvejende sort Primeknit øvre til sin unikke flydende bue design med spejlede gule og hvide accenter vævet ind samt lysegrønne detaljer tilføjet til elastik krave, stribede snørebånd og gummi ydersål.

adidas nmd dame Som en del af brandets nye kampagne "/// <3 NYC" ("Adidas Loves NYC") blev "Bodega Pack" givet væk til lokale beboere den 30. august på særlige steder rundt omkring i byen, der blev delt via @ adidasNYC Instagram-konto. Vinderne måtte køre til lokaliteterne og finde Adidas-lastbilen for at gøre krav på deres par. For dem, der ikke var i New York, der var heldige nok til at få et gratis par i går, udsender pakken officielt 4. september på Adidas.com og vælg forhandlere. Hver sko er prissat til 180 dollar, og forsyningerne forventes at være begrænsede.

Counter

  • Visitor Count: 110,210