Dolomite luo helppoa slip-on nikr air max 90 EZ

ellabaker
User offline. Last seen 3 years 29 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 28/03/2018
Posts: 3
Points: 0

Dolomite luo helppoa slip-on nikr air max 90 EZ

Ei iso sitomaan kenkiäsi? Olet onnea: Dolomite asics schoenen on paljastanut kvartetin uusista Air Max 90 EZ -väreistä, joissa on slip-on-malli. Saavuttamalla kahteen klassiseen värivaihtoehtoon, yksi piirustus "Infrapuna" Air Max 90: sta ja toinen "Neon" Air Max 97: sta sekä kaksi uutta väriväylää, joka on valkoinen ja suoraviivainen musta suggestions valkoinen, jokaisella kengällä about vanhan ja uuden yhdistelmä sukka-kaltaisen yksikomponenttisen ylemmän ja klassisen Air Max 90: n kautta, joka on yksityiskohdat kuten midfoot-lokasuoja ja muovi-kanta. Kaikki neljä värivaihtoehtoa istuvat klassisen Air Max 90 -välialueen yläpuolella, kun ulkopohja sisältää elementtejä ilmasta Max 90 Ultra. EZ: ssa on myös Surroundings Maxin brändäys kielen ja kantapään välilehdissä.

Nike otti Air Max -päivän juhlansa miljoonille HQ Trivia -hankkeille sponsoroimalla erityistä peliä tänä iltana, esittämällä suurimman palkinnon digitaalisen pelin historiassa. Brändi työskenteli myös App-pohjaisen pelin kanssa luomalla Air Max 270: d erikoispainosväylän, jossa on valkoinen päällinen, vaaleanpunainen kantapää ja HQ-logo kengän kantapäässä. Dolomite vahvistaa, että vain hundred reebok schoenen
paria on luotu, ja vain pelin voittajat lahjoittavat kengät. Vain neljä voittajaa selviytyivät viidentoista trivia-kysymyksen merkkijonoon, jakoivat potin ja ansaitsivat pari kenkiä, jotka eivät koskaan joudu yleisöön.

Viidestätoista kysymyksestä useat niistä sisälsivät Nike-jalkineisiin, sen urheilijoihin ja suunnittelijoihin liittyviä aiheita. Kobe Bryantin jalkapallo-innoittamat koripallokengät, Surroundings puma schoenen Maxin keksijä ja jopa sneakerhead-kiekko olivat kaikki tärkeässä roolissa Air Max Day -pelissä. Katso alla olevia kenkiä tarkemmin.

Air Max Day about aina täynnä kierroksia ja yllätyksiä, ja viimeisen odottamattoman esiintymisen tapahtumarikas juhla-päivä, tailor made Sean Wotherspoon Air Max 97/1 tulee kautta Mache tullin ja käsitteitä. "Eclipse" -nimellä, Mache huolellisesti uudistanut koko sneakerin Conceptsin Air Max Nighttime -juhlien puolesta kääntämällä jokaisen värin Wotherspoonin alkuperäisen näkemän käänteiseksi. Käsintehtyjen muotojen upeimpia piirteitä ovat runsaasti vihreää raitaa jalkaterän ympärillä, tummanharmaa välipohja, joka korvaa alkuperäisen purjeen välipohjan ja tummemman oranssin "squash" -värin, joka korvaa tenniskangasta, joka sulfate double perin koristeli sneakerin kieltä ja kantapää kaulus. vans schoenen Pienet, vaaleanpunaiset ja violetit korostukset antavat viimeistelyn ja tekevät mielenkiintoisen otteen jo erottuvasta kengästä. Näistä potkuista ei ole lisätietoa, koska "Eclipse" -tullit ovat todennäköisesti yhden kertaluonteisia, joita ei julkisteta.

Counter

  • Visitor Count: 248,868