Een New Balance 247 Trendy gebreide pak is nu verkrijgbaar

Lookice123
User offline. Last seen 4 years 15 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/04/2018
Posts: 3
Points: 0

Een New Balance 247 Trendy gebreide pak is nu verkrijgbaar

Drie nieuwe kleurstellingen van de New Equilibrium 247 Luxe zijn im or her voor de herfst, desire we brengen je beelden op de voeten truck het New Balance 247 Luxe gebreide pak.

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren van zwart / olijfgrijs, bruin / bruin-marine adidas stan smith blauw hierdoor grijs / paars-zwart, deze luxe herhalingen van een New Balance 247 zijn gemaakt van een licht gebreid materiaal op een teen en enkel achieved suède overlays op een zijpanelen en enkel. Jeder der drie de paren worden vervolgens afgewerkt met hun witte tussenzool met hun licht kleurcontrast door een teen en de rubberen buitenzool.

Je kunt nu alle drie de kleurenopties kopen bij bepaalde Fresh adidas superstar dames Balance-winkels voor elk money 120.

New Balance onthult het 247 "Breathe" -pakket, een nieuwe lifestyle-variant truck de 247 Sport inside zeven nieuwe monochrome afwerkingen: Sherbet, Black, Mint Ointment, Navy, White, Gray and Blue en Cosms Heavens voor vrouwen. Het slanke silhouet wordt gekenmerkt entrance adidas superstar wit zijn ultra-ademende en prestatiegerichte constructie die perfect will be voor de lente and zomer, met afwerkingselementen zoals een reflecterend "N" -logo en een kraagriem expire een eerbetoon zijn aan de loophistorie van een merk.

De New Equilibrium 247 wordt een beetje chique met deze nieuwe colorway die nu exclusief voor vrouwen verkrijgbaar will be.

Het nieuwe lifestyle-silhouet truck New Balance is bedekt met een slank zwart door het hele bovenwerk en is voorzien truck leer op het grootste deel van het bovenwerk, netdetails op de teenage en op de brugervenlig / tong. Perforaties zijn op de teen geplaatst voor wat extra ventilatie. Het hoogtepunt van ditgene paar is de zwart-wit gekraakte afdruk die rond de enkel en een adidas superstar sale hiel wordt gewikkeld. Hun witte RevLite tussenzool hierdoor zwarte rubberen buitenzool uitvoeren de look af. Deze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-winkels voor $ 120.

Bij Slide draait alles om kastanjebruin en de nieuwste Fresh Balance 247 is hun snoepje in 'Chocolate Cherry'. Maar het valt niet te ontkennen dat een stemming even ingetogen has been reached een monochrome look.

Een gehele bovenwerk is bedekt met kastanjebruin met hun gebreide neus die naar beneden loopt tot hun leren paneel bedekt achieved het "N" -logo truck het merk - alles boven een schone REVlite tussenzool en bijpassende bordeauxrode buitenzool.

Counter

  • Visitor Count: 87,391