Een paps-schoenenleverancier heeft een nieuwe ultramoderne stijl, de 247 Mid.

celestemitchell
User offline. Last seen 4 years 15 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/04/2018
Posts: 3
Points: 0

Een paps-schoenenleverancier heeft een nieuwe ultramoderne stijl, de 247 Mid.

New Balance will be salomon schoenen beter bekend voor schoenen waar je vader truck houdt dan voor slanke, moderne kicks, maar dat betekent niet dat een bedrijf bang is omkring met trends te spelen. Het 247-silhouet van een merk is al snel een favoriet voor zijn sportief-ongedwongen sfeer - iets dat iets meer 21ste eeuw is dan altijd - waar klassieke Fresh Balance meestal mee worstelde. En nu gaat een nog een stap verder: de populaire stijl will be om de sock-sneaker (wat wij graag "snocker" noemen) te behandelen. De snocker-trend is in 2017 ontstaan tussen merken (van Nike tanto Zara) en prijsniveaus (van Zara tot Balenciaga), dus het zou geen verrassing moeten zijn dat zelfs een old school-merk als New Balance de actie onder handen neemt.

Een nieuwste versie van een asics nimbus 19 247 krijgt een nieuwe middenbovenvorm, verhoogd met hun ingenaaide gebreide kraag expire rond de enkel wordt gewikkeld en voorzien truck subtiele rubberen accenten hierdoor reflecterende details. Het will be verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en bruin, evenals de oranje, beige en lichtgrijze opties expire mooi zijn gecombineerd achieved witte tussenzolen en rubberen gomzolen. Bovendien kun jou hetzelfde handelsmerkniveau van convenience verwachten waar New Equilibrium alleen bekend om staat, weet je, verviervoudigd entrance het hele "dragen truck een sok met hun zool erop" ding.

Hierdoor asics gel lyte 5 hoewel de omvangrijke hardloopschoenen van het traditionele Fresh England-merk niet altijd een "goede" soort lelijk zijn, komt deze verschuiving niet als een grote verrassing. De afgelopen jaren heeft NB gepoogd om hun imago te moderniseren achieved vernieuwde silhouetten zoals een gestroomlijnde 574S, en een 247 is aangekondigd als hun hippe levensstijlsneaker sinds het eerder dit jaar werd gelanceerd. (Natuurlijk heeft niet alles over een merk de memo gekregen. ) Maar de 247 Mid is een voortzetting van die progressie: een is een stijlvolle combine van oud en nieuw die de erfenis truck New Balance filtert inside een van de meest trendy looks van tegenwoordig zonder dat dit tanto tweederangs schaamte leidt. We all hebben altijd van Fresh Balance-schoenen gehouden omdat se er goed uitzien op preppy dudes, punk-hanging team, stijl-agnostische papa-kerels en iedereen daartussenin. In dat opzicht is de nieuwe sock-sneaker op zijn minst niet zo'n grote verandering.

Een New Balance 247 ontvangt nog een andere Luxe-versie voor de feestdagen. Ditgene nieuwste aanbod van een populaire hardloper komt gekleed in een Medium Olive-kleurenschema.

Met een premium Olijf-suède en mesh-constructie die wordt geaccentueerd met reptielen op de panelen. Een geperforeerde teenendoos, New Balance tongmerk, borduursel aan de zijkanten bovenop de signature REVlite tussenzool van New reebok pump Equilibrium maakt de look compleet.

U kunt nu een nieuwste New Balance 247 Luxe Reptile vinden expire verkrijgbaar is bij geselecteerde retailers zoals Feature. Een kleinhandelsprijskaartje wordt geplaatst bij $ 120 USD.

Counter

  • Visitor Count: 87,375