Goedkope Nike Air Huarache

Justin54
User offline. Last seen 4 years 27 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 07/11/2017
Posts: 2
Points: 0

Goedkope Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache dames is nu verkrijgbaar. De Huarache remixes zijn een aanvaarde aanvulling op de oorspronkelijke serie van Tinker Hatfield, met een aantal nieuwe functies die op een aantal manieren het profiel van de iconische Nike Air Huarache verslinden. De Nike Air Huarache heren biedt de meest adembenemende uitvoering nog maar net in de tijd voor de warmste maanden, aangezien het geventileerde mesh slip-on boven in 5 vrouwen exclusieve kleurwegen verkrijgbaar is.

De dames krijgen dit jaar een nieuwe premium-editie van de Goedkope Nike Air Huarache, met een functie die je nog nooit eerder gezien hebt op de iconische 1991-lopende schoen. De kleurweg blijft neutraal in geelwit en gom tinten - dat is niets nieuws - maar krijgt een unieke golvende textuur over de suèdepanelen over de bovenkant.

Nike Sportswear beheert dingen die interessant zijn voor de Nike Air Huarache Bestellen met unieke nieuwe kleurwegen zoals deze die je vandaag ziet. Deze Air Huarache is ontworpen voor de dames en heeft een kijkje die niet zo leuk is als we ooit hebben gezien op het beproefde en echte silhouet, gebouwd met een textuur bovenkant in een uniek kleurenblok van geelwit neopreen met tinten donker en licht roze, afgewerkt met zwart voor de rubberen Huarache hielteller.

Gisteren hebben we voor tien 2016 over tien aankomende Nike Huarache releases gepresenteerd. De collectie richt zich op drie modellen: de Nike Huarache Ultra, Nike Air Huarache Sale Light en de ooit klassieke originele Nike Air Huarache. Het iconische model van Tinker trad dit seizoen op de tonale kant aan, maar een van de stand-outs van de vijf of zo gekleurde afbeeldingen was deze vrouwelijke exclusieve Pink Blast-kleurweg. Het paar bracht direct de herinneringen aan van de Kay Yow Cancer Fund exclusives dankzij de levendige roze schaduw op de overlays, maar een paar dingen blijven van belang: de Hyper Crimson hielband lijkt een beetje willekeurig en microperforaties op de overlay zorgen voor wat diepte.

Counter

  • Visitor Count: 53,797