Hans seneste Adidas-collaben fejrer Indiens årlige festivalfarve.

ThomasRoberts
User offline. Last seen 3 years 38 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 08/03/2018
Posts: 3
Points: 0

Stigningen af ​​levende sneakers stopper ikke når som helst snart. Pharrell har altid ridt bølgen; adidas superstar tilbud han har en karriere lang kærlighed i farverig stil. Og nu har han bragt det til sin seneste samarbejdsmand med Adidas. Designet som en hyldest til Indiens Holi Festival - bogstavelig talt kendt som "festivalens farver" - den stilfulde hitmaker og de tre striber har slået sig sammen om tre farverige tager mærkeets nogensinde populære NMD-model. Hvis du er som os, er du klar til at tilføje noget farve til dit sneakerskab efter en kedelig vintersæson - og disse suckers leverer.

adidas yeezy tilbud To sneakers har en drømmende slipsfarvet blanding af pastellpinks og udvaskede purples, mens den tredje kommer i en mere dæmpet (men stadig lige så stilfuld) sort-og-lilla farvevej. I lighed med Pharrells tidligere riffs på NMD har disse sneakers den standard soklignende øvre og tykke Boost sål, men skifter tingene op med en unik minimal lacing struktur. (Det er som en sokesko med en perfekt placeret snørebånd, der kun vises øverst på skoen.) Og ligesom mange af de andre NMD "Hu" sneakers før den kommer den med fed tekst broderet over den øverste.

Holi Festival fejrer farven og samfundet - og i betragtning af, at Pharrell altid har prædikeret lykke og positivitet i hele hans berømte karriere, bør det komme så ringe overraskelse, at han bruger sin platform til at skinne adidas yeezy danmark et lys på denne opløftende begivenhed. Sneakersne ryger for en tidlig pre-release i Indien den 1. marts for at falde sammen med selve festivalen, med en global udgivelse til at følge kort efter. Hvis hype omkring nogen af ​​de tidligere "Hu" NMD'er er nogen indikator (par af hans seneste Boost You Wear-collab går til $ 1.400 på videresalgsmarkedet), vil disse også være nogle eftertragtede Adidas-sko. Ved nu ved alle, at Skateboard P's sneakers og sange begge vender sig til guld - og disse farverige spark er ingen undtagelse.

Counter

  • Visitor Count: 2,033