Haven-jaksojen kanssa ASICS GEL-Lyte MT: n innoittamana

ellabaker
User offline. Last seen 3 years 12 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 28/03/2018
Posts: 3
Points: 0

Vancouver-jälleenmyyjä, Destination, on yhdistänyt ASICS Tigerin luomaan Gel-Lyte MT -valikoiman, joka kunnioittaa Kanadan länsirannikolla, jossa vilkas kaupunkien citt? asics gel nimbus 19 kohtaa rehevän metsän. Vahva puolustus, jota vastaan naapurimaat kohtaavat armeissa olosuhteissa päivittäin, split-tongued runner sisältää teknisen socklinerin, kantapään vetoketjun ja kestävän ulkopinnan - joka jäljittelee boot-mallia. Valmistettu päällystetystä mokkanahasta, nupukista ja premium-nahasta, se on toinen ylimääräinen lisä ASICS: n yhä kasvavaan luetteloon. Kirjaimellinen Haven-logo, joka on kantapäässä, viimeistelee tämän erottuvan ulkonäön, joka on pääosin koristeltu mustaksi ja oliiviseksi - edistäen nyökkäystä rannikon reheviin metsiin ja kivikkoisiin vuoristoihin.

ASICSin alkuperäinen 1990 GEL-Lyte III-siluetti pukeutuu houkuttelevaan "Blue Surf" -väriohjelmaan. Sporting yhdistelmä soft ja mesh hänen ylemmän, tämä split-tongued runner with täydellinen tapa kuluttajat voivat alkaa unelmoida lämpimät kuukautta eteenpäin. Neopreeni-vahvistettu sukkahousu sekä pehmustettu EVA-vaahtotossut tarjoavat erinomaisen mukavuuden, mikä tekee tästä yhden brändin miellyttävimmistä siluetteista. Viimeinen, jonka kuulimme tästä asics gt 2000 ASICS-sneakeristä, oli osa kolmitaitoista yhteistyötä Kithin ja Monclerin kanssa, jossa se oli varustettu sherpa-vuorattuin sisätiloihin.

ASICS yhdistää taloutensa jälleen kerran muodostaakseen GEL-Lyte OG: some remarkable perinteisen teeman. Nimennytään "36 näkemyksiä" sen väriväylä edustaa keskittyä Katsushika Hokusain tekemien maalausten ympärille, jotka valaisevat sävyjä legendaarisesta taiteilijan Bracket Fuji -teoksesta. Paljon kuin Japani, asics gel kayano 23 tämä tarjous tarjoaa innovatiivisia yksityiskohtia koko suunnittelun ajan.

Alkaen vedenpitävällä mokkanahalla, siinä oli myös ripstop-toebox sekä merkkituotteita vetoketjuilla kielellä ja kantapäässä - ensimmäistä kertaa tällä erityisellä siluettilla. Sen vettähylkivä ylempi with nyrkkeilijä useisiin Hokusain maalauksiin vedellä, kun taas vaaleanpunaiset sävyt edustavat Japanin kuuluisia kirsikankeroita.

Pensole Footwear Style and design Academyin yhteydessä ASICS with valmis paljastamaan uuden "Fresh Up" Gel-180-siluetin, jonka with asics gel kayano 24 suunnitellut jäsenet Foot Locker room "Fueling the Future of Footwear" -mestarikurssin 2016 jäsenet. Hip-hopin innoittamana kulttuuri, suunnittelijat Brady Corum ja Vince Lebon tekivät tekstuurit ja värit mikrofonista, levysoittimista ja graffiteista. Base Locker ja Pensole yhteistyöhankkeessa ovat edistäneet seuraavan sukupolven jalkineiden suunnittelijoita. Tämä pariliitos on johtanut ASICS GEL-Lyte III "Pensole Reflectin" onnistuneeseen vapauttamiseen vuonna 2016, mikä merkitsee ensimmäistä Master Classin suunnittelemaa projektia.

Counter

  • Visitor Count: 196,456