Het was slechts een kwestie van tijd voordat ASICS Tiger

Thatithe
User offline. Last seen 4 years 39 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 16/01/2017
Posts: 7
Points: 0

Het was slechts een kwestie van tijd voordat ASICS Tiger getransformeerd de steeds iconische asics gel lyte 3 in een winterklaar lifestyle aanbod. Een van de meest ingrijpende creaties van de Japanse lopende merk is vernieuwd in de afgelopen halve decennium via een groot aantal premium samenwerkingsverbanden en een toewijding aan het maken van het silhouet te onderscheiden door middel van vet in-house algemene introductie kleurstellingen. Nu is de ASICS Gel Lyte III Mid is hier te staan ​​voor dit najaar 2016 seizoen.

De split-tongued klassieker krijgt een extra high-overkoepelende tong voor een boot-achtige constructie. Een geheel nieuwe asics gel lyte v voegt meer enkel en hiel ondersteuning terwijl het geven van het model een beetje meer hoogte te helpen houden je voeten warm voor de koudere maanden vooruit. Twee kleurstellingen hebben tot nu toe verschenen. De eerste heeft een tonale grijs met versterkt suède en mesh gegevens, terwijl een vleugje een "Green Glow" schaduw voegt een extra pop. Een marine, bruin en rood past de vers bijgewerkte model heel goed. Controleer meer foto's van de bijgewerkte ASICS Gel Lyte III Mid na de pauze en pak vandaag nog uw maat van internationale retailers zoals Asphalt Gold.

Gerenommeerde Parijse boetiek Colette sluit aan bij ASICS voor een speciale editie van twee-pack van de asics gel-kayano trainer, het vieren van Japan Fashion week.The vrijlating komt in Colette handtekening blauwe tint, elk paar gemarkeerd door Yukata-geïnspireerde patronen - één in gedrukte leer en twee -toned mesh, de ander in geborduurd leder. Zijn voorzien van twee sets van geboend veters en de gebruikelijke ASICS branding.

Counter

  • Visitor Count: 249,149