new balance 1080 fresh foam

huhudfg
User offline. Last seen 2 years 51 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 06/12/2017
Posts: 2
Points: 0

new balance 1080 fresh foam Gewerkt mesh in het bovenwerk is erg licht. Niet alleen dat, het is zeer ademend. We hielden van deze update. De unieke Bootie-constructie wikkelt je voet met minimale irritatie. New Balance heeft een asymmetrische hielkap geïntroduceerd die uw hak perfect versterkt. Het doet een dubbel werk door ook te corrigeren over pronatie. Voor een betere ondersteuning introduceerde New Balance ook de Fantom Fit-constructie met deze schoen. Het synthetische materiaal in de upper gaat heel goed met je voeten. Voor langdurig comfort en geurbestendigheid heeft New Balance Ortholite schuim geïntroduceerd met Fresh Foam 1080 v6.

We zien de revolutionaire new balance 1080 dames-technologie in de tussenzool die ongeëvenaarde schokdemping biedt. 1080 v6 reageert snel. Al je snelle bewegingen worden een fluitje van een cent met deze hardloopschoen. 1080 v6 valt onder de categorie neutrale schoenen maar slaagt er toch in om grote stabiliteit en ondersteuning te bieden - een enorm pluspunt. Als we naar de buitenzool gaan, zien we geblazen rubber in de voorkant van de voorvoet dat verbeterde demping biedt. 1080 v6 heeft Flex-groeven voor meer flexibiliteit. De efficiëntie van de loopcyclus is ook verbeterd. Er zijn geen zorgen met betrekking tot de duurzaamheid van 1080 want we zien een zeer duurzaam koolstofrubber in de hiel en in de zijkanten van 1080 v6.

De Fresh Foam 1080 brengt new balance schoenen premier neutraal; een substantiële middenzool met een inherent stabiele voetafdruk en zorgvuldige aandacht voor flexplekken. Met de Fresh Foam tussenzool uit één stuk biedt de Fresh Foam 1080 hardlopers een ononderbroken soepele rit zonder storing en een schoen die elke hoeveelheid kilometers aankan.

De new balance schoenen heren sale beschikt ook over een bootie-constructie die speciaal is ontworpen om verschillende instaphoogtes en voetvolumes te accommoderen om de middenvoets veilig te wikkelen. Een intelligent reliëf op het bovenste bed van de tussenzool, samen met de datagedreven flex-groefplaatsing, verbeteren de flexibiliteit in deze enorm opgevulde voetschoen. Voor hardlopers die elke weg willen overwinnen met een schoen die is uitgerust met eersteklas technologie en luxe demping, is de Fresh Foam 1080 misschien iets om te overwegen om een zachte rit te maken.

http://www.nbclassicstyle.com/

Counter

  • Visitor Count: 120,993