new balance 928 sale

xoosdidf
User offline. Last seen 4 years 8 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 30/11/2017
Posts: 2
Points: 0

De schoen is puur een wandelschoen. new balance 928 heel drop Het biedt een comfortabele voetpassing om ervoor te zorgen dat u zich gemakkelijk voelt tijdens het dragen en lopen. Dus het is het beste voor regelmatige wandelaars en atleten die een betrouwbare en stabiele voetsteun nodig hebben gedurende de hele afstand die ze lopen. Het interieur is goed ontworpen om ervoor te zorgen dat uw voetbogen en -steunen gebalanceerd en comfortabel blijven en geen druk uitoefenen op de voetspieren. Er is een speciaal ontworpen Roll Bar-technologie geïntroduceerd in de schoen om het interieur een specifieke lift te geven om de voet op een eenvoudige manier te houden en te helpen bij het omzetten van de voetpositie tijdens het lopen.

new balance 928 sale De ABZORB-demping in de middenvoet helpt bij het absorberen van de schokken en druk die de voet kunnen beïnvloeden en vermoeidheid in de spieren kan veroorzaken. Op deze manier blijven je voeten gemakkelijk en worden ze niet beïnvloed door dergelijke krachten en kun je kilometers na mijl lopen. De kraag, de rug en het hele interieur zijn op de juiste manier opgevangen om voldoende comfort en steun te bieden aan de voet zodat deze nooit slipt of draait en de voet in de schoen blijft zitten.

new balance dames zwart De buitenzool is gemaakt van synthetisch rubber dat een stabiele ondersteuning biedt aan de voeten door zijn goed ontworpen oppervlak dat de voet op zijn plaats houdt tijdens het lopen op elk soort oppervlak, of het nu een ruw oppervlak is of een gladde plek. Vanwege het feit dat het een veterschoen heeft, is de schoen een gemakkelijk aan te trekken accessoire voor diegenen die de inspanningen van het dragen van een schoen met minder ruimte om in de voet te zetten, niet kunnen opnemen. U kunt de schoen wijd open openen om uw voet gemakkelijk te krijgen en de kamer aan te passen met behulp van de veters zodat deze perfect past.

De new balance schoenen 928 is een klassieke, zeer stabiele schoen voor bewegingsbediening. Het is verkrijgbaar in gaas of in volledig leer voor grote duurzaamheid en de traditionele kleuren zwart, wit, bruin en bruin. Het is door Medicare goedgekeurd als diabetische schoen. Het is gebouwd op de SL-2-leest die een bredere teenendoos en meer volume heeft, waardoor het een goede schoen is om te dragen met een orthese inzetstuk. De lederen versie is geweldig om te dragen tijdens het werk en wordt geleverd in smal, standaard, breed, extra breed en dubbel extra breed. Ze hebben ook een versie met haak-en-lus sluiting in plaats van veters.

http://www.nbclassicstyle.com/

Counter

  • Visitor Count: 20,824