New Balance brengt hulde aan Boston met limited edition-schoenen, kleding

PeterBaldree
User offline. Last seen 3 years 35 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 01/04/2018
Posts: 3
Points: 0

New Balance geeft hardlopers een paar nieuwe manieren om dit voorjaar met hun trots te pronken. stan smith adidas dames sale Het in Boston gevestigde merk heeft een nieuwe reeks aanbiedingen onthuld die eer betonen aan de Hub en zijn iconische wijken. Als onderdeel van de uitgebreide campagne "This Is Boston" heeft New Balance een paar limited edition sneakers gelanceerd, evenals speciale kleding, voorafgaand aan Marathon Monday in april. "Dit jaar vieren we ons merk en de geboortestad van Boston door middel van een gedeelde passie voor sport, "zei Tom Carleo, vice-president van New Balance, in een verklaring. "De campagne belicht professionele en amateur-atleten in de sportgemeenschap in Boston en hun enthousiasme voor de lente, zoals alleen New Balance dat kan."

adidas stan smith wit dames Aan de voorkant van het schoeisel eerde het merk de Charles River - de plek voor lokale hardlopers en fitnessliefhebbers - met zijn Fresh Foam Lazr Sport en 890v6 Boston edition-schoenen. De sneakers zijn versierd in donkere en lichtblauwe tinten als een eerbetoon aan het beroemde waterlichaam, en een silhouet van de rivier is te vinden op tonglabels van de schoenen. De coole nieuwe kicks hebben ook een warmtekaarten van populaire routes langs de Charles op de inlegzolen, evenals de woorden "Run Boston" versierd aan de veters. Fans moeten ook uitkijken naar een verborgen gouden eend op de achterkant van de tong, die een eerbetoon is aan al het gevogelte dat rond het gebied vliegt.

adidas voetbalschoenen 2018 De versies Fresh Foam Lazr Sport en 890v6 Boston zijn nu beschikbaar voor respectievelijk $ 109,95 en $ 129,95 voor heren- en damesmaten. De sneakers kunnen worden gekocht bij de New Balance Experience-winkel aan Boylston Street, de vlaggenschiplocatie van het merk in Brighton, maar ook online en bij Marathon Sports. Naast de schoenen introduceert New Balance ook een verzameling racet singlets die mensen rep hun favoriete buurten, met inbegrip van Back Bay, Southie, Charlestown en Brighton. Er zijn slechts 42 eenheden beschikbaar voor elke buurt, dus zorg ervoor dat je de jouwe snel oppikt in de buitenpost van Boylston Street in New Balance.

Counter

  • Visitor Count: 1,952