Nike Air Force 1 Kopen goedkoop

Piper89
User offline. Last seen 4 years 40 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 23/12/2017
Posts: 2
Points: 0

Nike Air Force 1 Kopen goedkoop

Nike Sportswear houdt de Nike Air Force 1 heren klassieker met deze nieuwste tweekleurige colorway in Star Blue en wit. Het beproefde, echte en nooit uit stijlvolle kleurenblok treft de low-top Air Force 1 met de felblauwe tint die zorgt voor het grootste deel van het bovenwerk van suede en mesh, met wit voor de Swooshes en de tussenzool. Het oranje Swoosh-logo in vintage stijl maakt ze af.

Nog maar een paar dagen geleden onthulde Instagram-account FRE Customs een op maat gemaakte, op Gucci Ace geïnspireerde
witte Nike Air Force 1 dames, compleet met een geborduurd bloemmotief dat in de smaak valt bij de high-end sneaker. De Ace is misschien wel een van de meer geslapen stappen van het afgelopen jaar, maar het levendige borduurwerk ziet er bijna beter uit op de klassieke Nike, vooral als je het prijskaartje van de voormalige $ 695 USD meetelt. Met dat gezegd, stuur een direct bericht naar FRE klanten voor uw kans om de "Flowerbomb" Nike Air Force 1 Kopen goedkoop te kopen voor £ 250 GBP (ongeveer $ 307 USD). Helaas zijn ze beperkt tot 20 paren, dus je kansen om deze ronde te doorlopen zijn waarschijnlijk verdwenen, maar we houden je op de hoogte van de mogelijkheden van een toekomstige release.

Na vorige maand gepest te zijn, begint Nike met de uitrol van camo-iteraties van het iconische basketbalsilhouet van Bruce Kilgore.
De Nike Air Force 1 Korting "Reflective Desert Camo" heeft camouflage-accenten van bruin en cargo-kaki, die worden gemarkeerd door een bijpassende tong, tussenzool en voering. Maar het hoogtepunt van de colorway is het reflecterende 3M-element op de bovenkant.

Er is een frisse nieuwe Nike Air Force 1 outlet uit en deze keer is het Flyknit niet. Nike's nieuwste model brengt een geavanceerde geweven constructie terug naar de tijdloze basketbal-sneaker. Met een volledig zwarte colorway met bijpassende veters, wordt het zachte premium lederen bovenwerk van het model geaccentueerd door een eenvoudige patent-swoosh en een opvallende witte PU-zool met Air-Sole-eenheid over de volledige lengte en rubberen buitenzool. De topdetails van het lage silhouet zijn de mandvaste teendoos en lambrisering overal.

Counter

  • Visitor Count: 107,806