Nike Air Max 1 Ultra Moire Photo Blauw Bestellen Kopen

dxxYves5
User offline. Last seen 4 years 26 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/07/2017
Posts: 2
Points: 0

Laatst aangeboden in Perzisch Violet, wordt de Nike Air Max 1 Ultra Moire Photo Blauw Bestellen Kopen nu geïntroduceerd in de nieuwe "Hasta" kleurweg. In ieder geval een donkergrijs groen / blauw toon, heeft de bepalende tint het naadloze bovenprofiel van de sneaker, die over de miniatuurperforaties beschikt om voldoende te garanderen ventilatie.De Nike Air Max 1 Ultra Moire is een geweldige schoen voor het lente / zomer seizoen. Het is licht, comfortabel en ademend. Wat wil je meer van een lente sneaker? Deze nieuwste kleurwegen lijken ook meer geschikt te zijn voor het seizoen als een Perzisch Viooltje de bovenkant van de schoen grijpt.

Om op de officiële onthulling te volgen, wordt er extra beeldmateriaal van de Nike Air Max 1 Ultra Moire Wit lage prijzen in Perzische Violet verschaft. Deze keer illustreert het silhouet in een levensstijlredactie. In de praktijk blijkt hoe de gemoderniseerde loper wordt ervaren wanneer het gedragen wordt, de vernieuwde constructie van de sneaker is Gedefinieerd door zijn naadloze laser geperforeerde bovenkant die ademend en lichtgewicht voelt.

De schoen is gebouwd uit een geperforeerde synthetische bovenzitting bovenop een slankere buitenzool die het gewicht op de schoen vermindert. De bovenkant komt in Perzisch Violet met een zwarte 3M modderwacht, terwijl de middelzool in zwart komt om goed te mengen met het motief aan de bovenkant. Tonal Nike branding, veters en voering ronden de look van de schoen uit. Verwacht dat deze binnenkort in de nabije toekomst vrijkomen Nike Air Max 1 Ultra Moire Persian Violet 50% Korting.

De klassieke mini Swoosh-branding heeft dit jaar een terugkeer gemaakt, omdat een paar Air Max-releases die look al hebben gedacht. Het nieuwste Nike Air Max 1 Ultra Moire Summit Wit Groothandel-aanbod lijkt ook in de mix te worden, omdat het ook de mini Swoosh-branding steekt. De Ultra Moire-versie van de AM1 slaagt erin om dezelfde structuur van de AM1 te behouden, maar tegelijkertijd maakt het meer Lichtgewicht door gebruik te maken van enkele bijgewerkte functies. Het toevoegen van een OG-gevoel aan de schoen is de toevoeging van de mini Swoosh branding die aan de kant van de teen wordt geplaatst.

Terug toen de Nike Air Max 1 Ultra Moire Kopen goedkoop zijn debuut maakte, verscheen het in OG Blue en OG Red colorways. Bijna 30 jaar later blijft het silhouet een sterke fanbasis en wordt er steeds nieuwe en nieuwe iteraties vrijgegeven. Een van deze nieuwe versies van de Air Max 1 is de Air Max 1 Ultra Moire. Deze moderne versie van de klassieke runner van Nike maakt gebruik van een laser geperforeerde bovenkant en een lichtere en flexibele buitenzool die minder materiaal gebruikt.

Counter

  • Visitor Count: 20,835