Nike Air Max 2016 Kopen goedkoop

Krista51
User offline. Last seen 4 years 40 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 23/09/2017
Posts: 2
Points: 0

Nike Air Max 2016 Kopen goedkoop

De Nike Air Max 2016 Nieuwe is een van de meer interessante afleveringen van het Swoosh's vlaggenschip zichtbare air-wielding model. De combinatie van een geavanceerde mesh bovenkant, dynamische flywire en een 360 graden air max buitenzool is de afgelopen drie jaar de standaard geweest, maar de plaatsing van de Swoosh en minimalistische design cues maakt dit silhouet een subtiele en complexe must -hebben. Vandaag kijken we naar een engelachtige all-white rendering, een die 3M-tips bevat op het blootgestelde vliegdraadondersteunende systeem en voorvoet Swoosh, perfect samenvallen met een ijzige buitenzool.

De indrukwekkende uitstraling voor het nieuwste vlaggenschip Air Max-model volstaat in deze kleurweg in niets anders dan Obsidian.
De Nike Air Max 2016 Kopen goedkoop heeft vroeger een aantal levendige edities gezien, maar nu wordt het donker met deze tonale behandeling in Obsidian die elke inch van de schoen bedekt, zelfs de Airbag is getint blauw. Een uitzondering op al het donkerblauw is het reflecterende zilver zichtbaar onder het gaas in de hiel.

Het vrijgeven als onderdeel van de 2016 lente / zomer collectie van de Nike Air Max 2016 Bestellen is deze nieuwe witte en achterkleuren van Nike's nieuwste Air Max vlaggenschip silhouet. De Nike Air Max 2016 is nu al in verschillende kleurwegen te zien. De Nike Air Max 2016 Korting is uitgerust met een volledig geverfde mesh bovenkant en de Flywire-kabels lopen langs de zijpanelen om ondersteuning te bieden. Deze kleurweg die uitsluitend voor de dames is gemaakt, wordt geleverd met een witte / grijze mesh boven en zwart detailing op de branding, binnenvoering, middenzool, veters en Flywire. Onderaan hebben we een doorschijnende full-length Max Air unit en een ijzige blauwe buitenzool.

De Nike Air Max lijn heeft ons echt geschenken, van sneakerboots tot de nieuwste upgrades, het is echt onze keuze bij grootheid. Nu keken we naar de 2016-weergave van de Air Max, een andere upgrade die in de geschiedenis zal gaan.
De Nike Air Max 2016 outlet debuteert in drie verschillende kleurenwegen. Geprofileerd gaas en Flywire bouwen het silhouet, zoals ze in de afgelopen tijden hebben. De Nike Swoosh laat de hak om de voorvoet te versieren, in zwart voor de Blue Lagoon en Bright Crimson-weergaven en in wit voor het eenvoudige zwarte nummer.

Counter

  • Visitor Count: 74,472