Nike Air Max 2016 ZWART Online Bestellen

asdctor1
User offline. Last seen 2 years 6 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 05/04/2017
Posts: 2
Points: 0

Naarmate we dichter bij het einde van 2015 te krijgen, lijken we steeds krijgen meer preview er op de komende flagship Air Max hardloopschoen voor het nieuwe jaar. Onlangs gezien in een gewaagd grafisch bedekte uitlevering, nu we spotten wat de basic zwart Nike Air Max 2016 Korting uit gaat zien voor wie een minder opvallende colorway op hun full-length Air Max runners.Featuring voorstander van een zwarte lederen bovenkant met een bold Metallic Silver Swoosh aan de zijkanten met unieke stiksels. Andere details zijn “AIR” op de tussenzool, samen met de “Beaverton, OR” sample branding.There's niet het verbergen van het feit dat de volledige lengte Air Max sorta is uit de gratie geraakt met lopers als gevolg van de zich ontwikkelende technologieën en innovaties van de prestaties schoeisel .

De invoering van de Nike Air Max 2016 Sale . Nooit meer teruggedraaid Swoosh hier, maar het merk lijkt de bedoeling op de afbouw van hun vlaggenschip Air Max model van kunstmatige mesh weer, evenals een versterkt dynamische flywire voor extra ondersteuning. Deze Blue Lagoon pair, in al zijn monochromatische glorie, doet vitrine een beetje volt eronder terwijl de zwarte blijft hangen op zowel de flywire op branding overal. Gooi in de 360 ​​graden air max unit, dat is al een gekenmerkte technologie op het afgelopen handvol of Air Max jaarlijkse termijnen, en Nike heeft nog een formidabele aflevering van de legendarische line.Still, Air Max heeft een enorme cult volgende en hoewel modellen zoals Vomeros en structuren zijn beter toegerust voor de sport, zal full-length Bubbles altijd een eye-catcher. De jaarlijkse Air Max model is bijna als een concept car - bedoeld om te worden verbaasden zich over in plaats van te maken aan het dagelijks gebruik, maar het is nog steeds een populaire keuze voor casual gebruik.

Gebruikt op de Nike Air Max 2016 BLAUW outlet, deze nieuwste iteratie is voorzien van een 'Vivid Orange' bovenwereld, die wordt aangevuld met een even eye-popping gegevens in 'Dark Turquoise' en 'Gamma Blue.' Net als alle N7 modellen en releases, zal de opbrengst van de verkoop van deze AM16s ga naar Native American jeugd sport en lichamelijke activiteit programma's in Noord-Amerika te ondersteunen. De meest geavanceerde update voor de tijdloze silhouet nog is te zien in drie nieuwe opties raken retailers nu, met inbegrip van alle-zwart, zwart / olijf, en een unieke paars / donkerrood combo voor de Flyknkit en gesmolten synthetische bovendeel. De indrukwekkende looks voor de nieuwste vlaggenschip Air Max model doorgaan met deze colorway in niets anders dan Obsidian. De Air Max 2016 heeft een aantal levendige edities in het begin van zijn looppas gezien, maar nu gaat het donker met deze tonale behandeling in Obsidian die elke duim van de schoen, zelfs de airbag wordt blauw getint. Een uitzondering op de donkerblauwe is de reflecterende zilver zichtbaar onder het gaas in de hiel.

Na het zien van een verscheidenheid van heldere kleurstellingen van de Nike Air Max 2016 GROEN te koop, nu krijgen we een veel eenvoudiger te nemen over de nieuwe running Nike's model. Deze sneaker neemt voornamelijk op Obsidian bovenste, complimenteerde een blauw gekleurd luchtzak en subtiele zwarte en zilveren details in. Is het te vroeg om te denken over de Nike Air Max 2016? Dit jaar is de Nike Air Max ingang is gewoon op kruissnelheid, maar hopelijk lezers zullen het niet erg dat de komende up paar verwend voor hen. Hoewel het niet name in het begin te voelen, het is niet vergezocht om aan te nemen dat monsters van de schoen worden nu al gecreëerd gezien hoe ver van tevoren Nike werkt. De sneaker brengt de Swoosh tot aan de tenen, met een snelle hoek te zorgen dat doet denken aan die op het FCRB x Mastermind x Nike Air Max 2012. De tas op de bodem lijkt hetzelfde te zijn als de huidige Air Max 2015 een.

Na 2016 kleurstellingen eerder dit najaar een voorbeeld van een ton van de Air Max, we leren nu dat deze nieuwste generatie van Air Max iets eerder komt dan expected.Tinker Hatfield's legendarische Air Max lijn vertoont geen tekenen van vertraging, wat betekent dat de Air Max 2015 zal snel genoeg worden vervangen door de Nike Air Max 2016 ZWART Online Bestellen .Images van de schoen zijn schaars, maar deze groep van de catalogus-stijl shots geeft de lezer een goed beeld van wat te verwachten. De Air Max tas is dezelfde die rond voor de laatste paar herhalingen, maar de bovenste deze keer voorzien van een snelle Swoosh plaatsing op de voorvoet en een meer subtiele Dynamic Flywire treatment.While een van deze paren is een “Multi-Color” versie is het nu lijkt alsof er is nog een deel van de populaire colorway.

Counter

  • Visitor Count: 144,159