Nike Air Max 90 Online Bestellen

jiandan
User offline. Last seen 3 years 50 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 28/08/2018
Posts: 2
Points: 0

Als je op zoek bent naar officieel Star Wars-schoenen dan hoef je niet verder te kijken dan het uitgebreide assortiment dat een paar jaar geleden werd uitgebouwd door adidas. Maar als je op zoek bent naar fancreaties buiten dat bereik, dan zou dit de slag moeten slaan. Getoond is de Nike Air Max 90 Online Bestellen Hyperfuse "Jedi", een paar gemaakt door een Dank Customs die een palet gebruikt dat lijkt op de Nike SB Dunk Low met dezelfde naam. Daar stopt het echter niet, want de maker sloeg ook op de logo's van Rogue Squadron uit de legendarische tijd om fans van de serie te verzwijgen op zoek naar een beetje meer kennis.

De VS zijn definitief weggelaten tijdens alle recente geografisch gerichte Nike Air Max-releases. Er was de "Home Turf" -serie die zich richtte op Euro-steden, en dan waren er de "Stranden van Rio" die dingen naar Zuid-Amerika brachten. Eindelijk nog wat meer warmte af te breken voor het Land of the Free is dit, het Nike Air Max 90 Sale Nederland Hyperfuse 'Independence Day'-pakket. De sneakers zijn er in respectievelijk rood, wit en blauw, en elk heeft een strakke Amerikaanse vlag op de tong.

Met de vakantie van 4 juli net om de hoek, is Nike Air Max 90 Sale nl Sportswear klaar om zijn collectie themaschoenen te laden in de voorspelde rood / wit / blauwe vorm. De Nike Air Max 90 Hyperfuse krijgt die behandeling als we een eerste blik werpen op de colorway "USA Red" - een van de drie Nike Air Max 90 Hyperfuse-releases die deel uitmaken van het pakket (kunt u raden wat de andere twee kleuren zijn? ).

De combinatie van Hasta, een aardachtige maar aquatische schaduw van groen, in combinatie met de Sunburst-tint rood, is een terugkerend thema in de FW12-catalogus van Nike Sportswear. We hebben het gezien op de klassieke Air Lava Dome en recent herrezen Free 5.0 Trail, wat betekent dat deze nieuwe Nike Air Max 90 Online Kopen Hyperfuse een beetje een offroad gevoel heeft door associatie. Deze voegen een granieten suède spatbord toe om de organische sfeer te bevorderen en bieden ons een nieuwe draai aan de bruin + rode formules die zo goed hebben gewerkt voor NSW in recente catalogi voor koud weer.

De Nike Air Max 90 Opruiming Hyperfuse heeft excelleerde in de OG Infrared-stijl en variaties op die blokkerende sjabloon, evenals een nieuwe tweekleurige benadering die gebruik maakt van een gradiënt Swoosh, en nu zien we een andere grafische weergave die gewoonweg niet mogelijk zou zijn zonder de synthetische zekeringconstructie. Deze twee nieuwe AM90 Hyperfuses hebben een bladvormig camouflagepatroon, dat vrij goed zichtbaar is in tonale grijstinten op de witte editie, maar nauwelijks zichtbaar en meer een extra textuur op de black-out (maar kan dat veranderen als de reflecterende elementen worden geactiveerd?).

Klik hier voor meer informatie:www.breakerun.com

Counter

  • Visitor Count: 89,300