nike air max 90 ultra 2.0 flyknit grå

xiaobendanme
User offline. Last seen 4 years 48 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 06/09/2017
Posts: 3
Points: 0

Efter att ha nyligen presenterat sin djärva "Bright Crimson" -modell, lär vi oss att nike air max 90 ultra 2.0 svart-silhuetten snart kommer att släppa i en tidlös svartvitt colorway-iteration. En modern ta på den ikoniska löparen, överdelarna har en invecklad Flyknit konstruktion, som när de kombineras med hyperfuse överlag ger en lätt, men robust sko.

Efter att ha givit nike air max 90 ultra moire röd "Cool Gray" -behandlingen, släppte Nike nyligen en sommarklar "White / Red" färgväg av den uppdaterade klassiken. Den här gången har ultraljus sneaker en ren vit Flyknit övre, matchande Ultra 2.0 mellansula och en ljusröd spjutspegel. Nike Swoosh branding finns på sidorna, tungan, innersulorna och yttersålen runt skonets design.

nike air max 90 ultra essential vit svart 'Infrared' är utan tvekan en av de mest ikoniska färgerna som någonsin producerats för modellen. Först utsläppt 1990 har skopan presenterat sig i en mängd iterationer genom åren - blandning och matchning av olika kombinationer av överdelar och tunga enheter. I den senaste versionen har Nike levererat en extremt lätt Flyknit övre smält tillsammans med ett Ultra 2.0-paket. Resultatet är en fjäderljuskonstruktion som ger dina fötter en kudde-liknande komfort som de förtjänar.

Tjugosju år senare är skoets inledande infraröda färgschema fortfarande en stor signifierare i Air Max-sortimentet, vilket har växt mycket och ackumulerat subkulturell relevans runt om i världen. För Air Max Day 2017 höjernike air max 90 ultra 2.0 flyknit grå med sin revolutionerande Flyknit tech, som skapar Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit.

http://www.shoesmarkse.com/

Counter

  • Visitor Count: 86,496