nike air max 95 dame hvid

nbvncx
User offline. Last seen 3 years 46 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 28/02/2018
Posts: 3
Points: 0

nike sko dame hvit endret løpesko for alltid med ankomsten av synlig Nike Air pute i forfoten. Pakket med synlig luft, ville designet fortsette å bane vei for andre modeller som presset grensene for fottøy, inkludert Air Max 97. Nå i 2017, hjelper Air Max 95 med å feire 97 flaggskipløperens 20-årsjubileum i en fargeløsning inspirert av Air Max 97 som startet alt.

I år feirer Nike 20-årsjubileet for nike sko svart herre, med re-utgivelsen av OG colourway. Den originale skoen ble inspirert av den menneskelige anatomien, og laget en dristig uttalelse med sin neongule detalje og synlig forfoot luft.

nike sko salg største styrke, sin individualitet, var også den største hindringen. Da designen gikk inn i gjennomgangsfasen, skjønte Lozano og hans team raskt at de ikke var ute av skogen ennå. Den estetiske var så annerledes det førte til at noen skulle spørre sitt potensial. ""Det var elskere og hatere. Men du vet at du er på noe når du får den slags følelsesmessige reaksjonen,"" forklarer Lozano. I begynnelsen inkluderte det progressive designet ikke en Swoosh i det hele tatt. Pairing det valget med to andre Nike firsts, synlig luft i forfoten og en svart ytresål, var en oppskrift på bekymring. Men Lozano og team forlot ikke prosjektet og til slutt vant over opposisjonen.

Først utgitt i 1995 ble nike air max 95 dame hvid tenkt i den legendariske designeren Sergio Lozano. Mens han mottok negativ tilbakemelding under utviklingen, anses 95 av mange for å være ""The Air Max"". Sneakeren så nyskapning med den lagdelte konstruksjonen, 270 graders luftenhet og luftenheten i forfoten. Luftenhetene i denne silhouetten hadde varierende PSI i hælen.

http://www.weibeast.com/

Counter

  • Visitor Count: 18,178