Nike Air Max Thea Korting

Stacie95
User offline. Last seen 4 years 50 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 22/08/2017
Posts: 2
Points: 0

Nike Air Max Thea Korting

De Nike Air Max Thea heren Joli keert terug in 'Midnight Navy' nadat hij van de planken wegliep toen het eerder in dit jaar in zwarte en witte kleuren werd gelanceerd. De sneaker behoudt zijn lasergesneden roosteruitknippen op de bovenkant van het marine leer en houdt de krokante witte Goedkope Nike Air Max Thea-specifieke zool. We krijgen het gevoel dat iemand bij de Swoosh misschien wel een zonnebril draagt, ze blijven de helderheid op de Air max Thea. De vorige Flash Lime gewrichten waren op sommige hoogspanningsvibes, maar de druppel van vandaag is een beetje Blanca-stroom.

Als Nike Flyknit koning is, is de jacquardfabriek door enige maatregel prinses in zijn gebreide comfort en eenvoud. Het ademende materiaal versiert de nieuwste Nike Air Max Thea dames Jacquard, die de kloof tussen nostalgische "Air" en de nieuwste technologie in schoeisel overbrugt. Door gebruik te maken van een overvloed aan Air Max silhouetten, gebruikt deze editie een zwarte en gouden basis met een zwarte inpakken van de gebreide bovenkant. Een uitgestrekte zoolhulpmiddel in de tractie onderkant, terwijl de schoenen overblijvende ondersteunende onderdelen de monochromatische esthetiek afronden.

De Nike Air Max Thea Bestellen goedkoop zou kunnen worden beschouwd als een onderschatte vrouwenmodel dat de details en eigenschappen heeft om een ​​concurrent te concurreren. Een cherrywood textiel bovenkant met synthetische en lederen panelen houden deze lage top lichtgewicht en ademend. Een phylon middenzool en zichtbare luchtunit toevoegen ondersteuning. Een lichtere rode swoosh, hints van arctisch groen op de teen- en hak- en luchtzak, en de lichtgekamoelde teenbox geven dit model wenselijk detail.

Helder als de zon en licht als de wolken, is de nieuwe Nike Air Max Thea Korting "Turf Orange" perfect voor de zomer. Hopelijk is er warmer weer op weg, maar deze levendige Air Max Thea is nu beschikbaar. De Thea is voorzien van een lichtgewicht constructie met een Hyperfuse bovenste en slanke zool. Turf oranje bedekt een meerderheid van de bovenkant op deze stijlcode, gekoppeld aan een geperforeerde zeespray achterspatbord om te gaan met wit en helder magenta detailing.

Counter

  • Visitor Count: 86,936