Nike Air Max Zero Korting

jiandan
User offline. Last seen 3 years 50 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 28/08/2018
Posts: 2
Points: 0

Nike Sportswear verwarmt een smakelijke nieuwe look voor de dames Nike Air Max Zero Korting in "Oatmeal". We gokken dat je vindt dat deze havermout niet te heet of te koud is, maar "precies goed" voor deze nieuwste look van de concept-sneaker die vintage stijl combineert met moderne technologie, gepresenteerd in de lichtbruine mesh en synthetische bovenkant. De "Oatmeal" -look is ongetwijfeld een goede vroege voorjaarsoptie voor de Air Max Zero om je klaar te maken voor de komende zomermaanden.

Een beetje stil in de Air Max-familie sinds de Air Max 97 en Air Max 1 de laatste tijd lijken te zijn overgestapt, maakt de Nike Air Max Zero Sale dit comeback-seizoen met een paar nieuwe looks. De iets meer premium 'SE' (Special Edition) -versie van de schoen komt nu in vier nieuwe colorways, elk met een iets gemêleerde gebreide mesh-basis met naadloze synthetische overlays. De kleurencombinaties omvatten een White / Armory Blue-versie die doet denken aan de originele colorway, Dark Grey / Black, Light Bone / Black en een "Bred" -achtige colorway in zwart en Tough Red.

De Nike Air Max Zero outlet is nu stevig op zijn plaats als een regelmatig geproduceerd model voor Nike Sportswear met een breed scala aan colorways, en heeft zeker een deel van de mystiek verloren die het omsingelde toen het oorspronkelijk in beperkte hoeveelheden werd uitgebracht voor Air Max Day in 2015. dat is OK, want zolang ze schoon blijven lijken, zoals dit het nieuwste in Gym Red, zal niemand enig respect verliezen voor het door Tinker Hatfield ontworpen conceptmodel. Dit nieuwe aanbod heeft een volledig rood bovenwerk dat dankzij de witte zool elke "Red October" -vergelijking vermijdt.

Eerder vandaag onthulde Nike Air Max Zero te koop officieel aan het publiek en onthulde het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van de schoen. Dit silhouet was bijna volledig gebaseerd op een van de originele schetsen van Tinker Hatfield, maar het ongelooflijke aan deze hele sage is dat de betreffende schets bijna dertig jaar geleden is gemaakt en dateert van vóór de Air Max 1. De legendarische ontwerper was regelmatig uitgelopen -creaties op papier die ongeschikt werden geacht voor productie, simpelweg omdat ze te geavanceerd waren, dus stel je alle andere 'afgedankte' ideeën voor die ergens op de campus worden begraven!

Dus hoe is dit stukje Tinker geschiedenis opgegraven? Het designteam van Nike Sportswear bezocht de archieven om inspiratie op te doen voor de aankomende Air Max-dag en bij het zien van de schets kozen ze ervoor om het tot leven te brengen, gezien het historische achtergrondverhaal. Ontwerper Graeme McMillan nam de leiding en creëerde de Nike Air Max Zero Online Bestellen met behulp van de Air Max 1 Ultra-buitenzool en enkele van Nike's nieuwste technologie en ontwerpelementen voor het bovendeel, terwijl Tinker zelf opmerkte dat als hij met de Air Max Zero was belast, hij zou hebben veel van dezelfde beslissingen genomen.

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com

Counter

  • Visitor Count: 90,246