Nike Air Max Zero Udsalg

jerome456
User offline. Last seen 4 years 10 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 01/06/2018
Posts: 4
Points: 0

Som designeren Tinker Hatfiled forklarede, er Nike Air Max Zero Udsalg faktisk inspireret af Pompidou Center i Paris, Frankrig. Elementerne i bygningens udvendige, som har synlige vinduer, blev oversat til sålerne - de viser folk, hvordan denne del af skoene er fyldt med luft. Som altid er Air Max spark fremragende til både afslappet og løbende, og med disse i din lineup er der virkelig ingen ulejlighed involveret, når det kommer til korrekt styling dem.

Juni officielt markerer LGBT Pride Month, og Nike viser traditionelt support med sin kreativitet ved at blande en lang række farver inden for specielt tema fodtøj og beklædning. Som en del af årets "True True Collection" er Tinker Hatfield-designet Air Max Zero-silhuet dækket af en hvid domineret øvre med subtile detaljer. Pink branding findes på tungens Nike Air Max Zero Ren Platin Billig-logo, mens Air Max Unit er vært for en række farver sammen med hældelen af ​​sålen. "Vær sandt" branding kan findes på indlægssålene for at fuldføre temaet.

Årets Air Max Day bliver fyldt med hårdt ramte slag. Efter at nyheder brød, at en ny "Colorful Sulphur" -farve fra Air Max Zero ville blive frigivet, vil forgængeren også vende tilbage til detailhyllerne. Nu kendt som OG Nike Air Max Zero Rød Billigt, vil silhouetten gøre et comeback på Nikes særlige Air Max Day. Blander White, Rift Blue, Hyper Jade og Midnight Navy i hele, giver Tinker Hatfield designet model Nike heads mere til at glæde sig til på festdagen.

Tinker Hatfields tidligere uudgivneNike Air Max Zero Købe Danmark - forløberen til Air Max 1 - lavede endelig sin efterlængte debut sidste år som fejring af Air Max Day, og i år fejrer NSW den Swoosh-centriske ferie med endnu en Zero: tilbagelevering af farvestrålen "Levende svovl". Originalt udgivet i januar på SNKRS appen, sparker sparken konstruktionen og æstetikken i den originale Air Max Zero og anvender en kombination af gul og hvid hele som kontrasterende blå accenter dekorere foring, Max Air enhed og slidstyrke områder af gummi ydersål.

Nike tilføjer en ny sneaker til sin uhyggelige HTM-linje ved at introducere Nike Air Max Zero Hvid Danmark 2018 en sneaker designet af gudfader af Streetwear Hiroshi Fujiwara selv. Denne seneste model tager signaler fra arkivmodeller som Nike Boston-silhuetten, en forgænger til LD-1000-modellen og den moderne supportteknologi, der ses i Air Max 2014-platformen. Med en nylon øvre med rører af ruskind og læder hele, inkorporerer hybrid sneaker også Nike's Flywire til en adaptiv og støttende pasform, og er gengivet i en ren blå og hvid farvelægning til introduktionen. Tjek den nye Nike Air Max LD Zero H ovenfor og se at købe den på udvalgte Swoosh-konti og online fra 19. marts.

Counter

  • Visitor Count: 89,279