nike air max zwart wit

dominicguy
User offline. Last seen 4 years 5 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 20/09/2017
Posts: 3
Points: 0

Zoals nike air max zwart wit liefhebbers dichter en dichter bij de volgende editie van Nike's vlaggenschip Max luchtgeveerd hardloopschoen, kan de anticipatie blijven bouwen als we een eerste idee van wat ze eruit te voet. Niet veel van een vertrek vanaf 2015 het model. de Air Max 2016 biedt tevens een volledig Engineered Mesh constructie met Dynamic Flywire-ondersteuning, maar deze keer kiest voor een snelle uitziende teen Swoosh. De Air Max 2016 officieel daalt ruim voor het jaar daadwerkelijk verandert, raken Nike Running retailers op 19 november. Bekijk dit GS-sized Bright Crimson colorway te voet en laat het ons weten als u enthousiast voor het volgende hoofdstuk van Air Max bent.

De toekomst van de Air Max is bijna hier, net als de nike air max geel mannen zal uitbrengen op 19 november. Het duurde bijna drie decennia om hier te komen, omdat Tinker Hatfield's iconische Air Max 1 creatie hit retail planken in 1987 en in gang gezet de creatief-opvallende ontwerp van zichtbare lucht. Het gereviseerd ontwerp demonstreert Nike's genegenheid voor naar voren te duwen als de 360 graden luchtbel een blijvende functie voor de afgelopen paar vlaggenschip modellen is geweest. Engineered mesh en Flywire steun terug te keren dit jaar ook in een lichte redesign van model van vorig jaar, terwijl de Swoosh plaatsing schakelt van een omgekeerde esthetische op de hiel naar de voorvoet. 3 kleurstellingen zal debuut op de 19e, variërend van een eenvoudige zwarte Bright Crimson en Blue Lagoon.

Er is geen het verbergen van het feit dat de volledige lengte nike air max vrouwen rood sorta is uit de gratie geraakt met lopers als gevolg van de zich ontwikkelende technologieën en innovaties van de prestaties schoeisel. Toch Air Max heeft een enorme cult volgende en hoewel modellen zoals Vomeros en structuren beter zijn toegerust voor de sport, zal full-length Bubbles altijd een eye-catcher. De jaarlijkse Air Max model is bijna als een concept car - bedoeld om te worden verbaasden zich over in plaats van te maken aan het dagelijks gebruik, maar het is nog steeds een populaire keuze voor casual gebruik. Het 2016 model zal niet debuut pas later dit jaar, maar we krijgen een aantal geavanceerde kijkt naar het nieuwe model; de 2015 Max unit reprises zijn rol, terwijl de bovenste neemt meer van een “FB” stijl met de voorvoet Swoosh.

De invoering van de nike air max grijs blauw Nooit meer teruggedraaid Swoosh hier, maar het merk lijkt de bedoeling op de afbouw van hun vlaggenschip Air Max model van kunstmatige mesh weer, evenals een versterkt dynamische flywire voor extra ondersteuning. Deze Blue Lagoon pair, in al zijn monochromatische glorie, doet vitrine een beetje volt eronder terwijl de zwarte blijft hangen op zowel de flywire op branding overal. Gooi in de 360 graden air max unit, dat is al een gekenmerkte technologie op het afgelopen handvol of Air Max jaarlijkse termijnen, en Nike heeft nog een formidabele aflevering van de legendarische lijn.

http://www.jouwmerk.com/

Counter

  • Visitor Count: 251,037