Nike Air More Money Groothandel

Anonymous

Nike Sportswear draagt ​​de Nike Air More Money Dames Aanbiedingen in een geheel nieuw kleurenschema dat lijkt op de beroemde koninklijke kroonkurken. Deze luxe versie van de Nike Air More Money heeft een bovenzijde van paars suède suède in contrast met overal metallic-goudaccenten. Een extra paar kanten omhulsels in luipaardprint dragen bij aan een exotische look terwijl ze bovenop een rubberen buitenzool zitten.

Zowel Nike Air More Money Heren Lage Prijs als More Uptempo zijn twee stijlvolle basketbalstijlen die beide in de jaren 90 opkwamen. De afgelopen jaren hebben beide modellen nog steeds een impact in het huidige tijdperk. Gekleed in een Wolf Grey, Black en Island Green kleurenschema is de nieuwste versie van Air More Money. Het heeft een verwijderbare lijkwade met een Tiffany-achtig basketballogo op diamant, een dollarteken op de hiel, een Air Sole-eenheid over de volledige lengte en alle overgeërfde hype.

Nike Air More Money Groothandel, een sneaker die echt alles te maken heeft met de Benjamins, staat klaar om te verschijnen in een luxueuze iteratie voor alleen dames met slangenleer en geklemd detail. De aangeklede "Particle Beige" colorway is de belangrijkste eigenschap van de schoen: de premium tan lace shroud, versierd met een slangenprint met reliëf en abstracte blauw / groene splatters voor een extra pop van unieke stijl. Een blauwe hiellip en roze gouden kanten punten voegen beide een klein contrast aan het tonale bovenwerk toe, terwijl de lijkwade ook omkeerbaar is naar een meer rechttoe-rechtaan geborduurde "Air Money" -afbeelding als de drager iets eenvoudigs wil.

Na de onthulling van een Nike Air More Money Goedkoop en een Little Posite 1 gekleed in 'Fuschia Blast', versmaadt Nike nog een ander retro silhouet met de unieke, gewaagde colorway: een Air More Money. De kleurrijke accenten van de schoen zijn uitgevoerd in felle gouden leren details die het witte bovenwerk van mesh omhullen en komen via fuschia en blauwe details op de kanten omslag, veterlussen, hak en inlegzool. Een fuschia Air Max-eenheid en een witte tussenzool / buitenzool met verder blauw en fuschia-details verbinden de luide en heldere look van de schoen.

Nike Air More Money Kopen, een hybride sneaker met het bovenwerk van Air Money en de klassieke Air More Uptempo buitenzool is aangekomen in een nieuwe zwart lederen versie. Waar de meeste kleurbanen van de sneaker een zachtere nubuck-bovenkant hebben, is dit More Money gekleed in een ruig zwart getrommeld leer met witte accenten. Een digitaal lettertype wordt gebruikt op de kantbeschermer en -hak, waardoor een soort "zwarte markt" -vibe ontstaat en mogelijk wordt verwezen naar cryptocurrency, een passende inspiratie voor een sneaker die alles draait om het geld. Een duidelijke Air Max-eenheid en witte details op de buitenzool rond de esthetiek van de schoen.

Je kunt de details bekijken op www.breakerun.com


Counter

  • Visitor Count: 110,212