nike air vapormax kopen

sfbnasiohg
User offline. Last seen 4 years 9 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 06/08/2018
Posts: 2
Points: 0


nike schoenen 2018 7 jaar na de oprichting draait de Nike Air VaporMax om verfijning door eenvoud - zeer weinig componenten. Het innovatieve Air-dempingssysteem is gecombineerd met een bovenwerk van Nike Flyknit dat nauwkeurige ondersteuning, rekbaarheid, ademend vermogen en het gewicht van de schoen verder vermindert.

nike schoenen damen verkoop De Vapormax heeft de Nike-ontwerpers Zach Elder en Tom Minami zeven jaar lang laten ontwerpen en creëren. Ze zijn erin geslaagd om terug te gaan naar het oorspronkelijke uitgangspunt van Nike Air en iets totaal radicaals af te leveren. Terwijl oudere Air Max-modellen gericht zijn op het maximaliseren van de hoeveelheid lucht onder de voeten, heeft de Vapormax-filosofie meer te maken met optimalisatie; het verbeteren van dat bouncy gevoel onder de voet door het verwijderen van de tussenzool en het geven van dragers dat gevoel van echt wandelen in de lucht.

nike schoenen herren goedkoop Binnen de schoenenindustrie is Nike vooral bekend om zijn innovatie- en technologierichtingen. Met elke nieuwe footwear-release behoudt het zijn titel als een van de meest invloedrijke sneaker-spelers ter wereld. Voorbeeld: de nieuwe Nike Air VaporMax-sneaker, die de terugkeer van luchtbellenzolen benadrukt.

nike air vapormax kopen Nike lanceert een nieuwe iteratie voor hun recent geïntroduceerde VaporMax-silhouet. Deze keer wordt het futuristische model behandeld met een "Utility" -ontwerp met een Flyknit-geconstrueerd bovenwerk, met een sokachtige enkelrand, uniek knevelvetersysteem en de kenmerkende VaporMax-zool voor de volledige lengte. De futuristische uitvoering wordt gezien als een "Clay Green / Barely Grey" kleurencombinatie op de bovenkant, terwijl een blauwe tint de unieke Air-unit bedekt voor een vleugje contrast. Neopreen inzetstukken op de hiel, stabiliteitsriemen over de voorvoet en minimale Nike overal merk geeft de sneaker een afgewerkte look

http://www.schoenenbeste.com/

Counter

  • Visitor Count: 110,207