Nike Blazer Zwart Kopen

Arno223
User offline. Last seen 4 years 14 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 27/06/2018
Posts: 4
Points: 0

DeNike Blazer Zwart KopenMetric "University Red" releases op 12 maart 2015. Kanye zegt dat er onderweg geen compleet nieuwe adidas Yeezy Boost is, dus je moet bij Nike Sportswear blijven om je rode fix als merk te krijgen blijft proberen het succes van de "Red October Nike Air Yeezy 2 te verzilveren. De nieuwste rode sneaker is de Nike Blazer Mid Metric in niets anders dan University Red over zijn driehoekig gecoat bovenwerk. Kijk nog een keer naar de met crimson beklede Blazers hier, en vergeet niet om 12 maart op je releasekalender te markeren als je probeert te coppen.

Nike Sportswear laat het gewoon niet doodgaan. Rood seizoen in oktober, dat wil zeggen, als we de wind van een zoveelste rode sneaker pakken. Deze keer is het de gloednieuwe editie van de Blazer, de Nike Blazer Mid Metric, in een laaiend universum rode tint over het geheel van zijn driehoekig bedekte boven- en zool. Rode sneakerfans kunnen zich verheugen, want je hebt deze stijlvolle optie voor de Nike Blazer Mid Metric binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerdeNike Blazer Wit Goedkoop Sportswear-winkels.

De 'Vintage' constructie van de Nike Blazer Groen Online Kopen gaat extra vintage met dit motief dat terugbelt naar een tijd lang voordat de sneaker - of een andere sneaker - zelfs bestond. Terug naar de barokke periode van de 17e eeuw, om precies te zijn, met een sierlijk klimopachtig patroon tonaal weergegeven over het zwarte bovenwerk. Accenten zijn overal wit, terwijl de gebruikelijke zichtbare 'vintage' tong het laatste detail toevoegt. De klassieke sneaker met een verfijnde, verfijnde look komt nu aan bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels zoals Sneaker Politics.

Voor de luxueus ingestelde, degenen die de Just Don x Air Jordan 2 of zelfs enigszins hebben gemist, kan de kortstlevende Jordan Shine vorig jaar troost putten uit het feit dat je weet dat je het beste van beide krijgt met de nieuwste Nike Blazer Nederland . De hele 'Metric'-esthetiek tilt het beroemde basketbal-silhouet met een skate-skate-taak naar de hemel door de Swoosh-branding naar de grond te halen en de upper in een geometrische reeks driehoeken te kleden voor een unieke en high-end kijk op de sneaker. De koninklijke blauwe tint zal onmiddellijk herinneringen oproepen aan de high-end Air Jordan 2 retro die eerder dit jaar werd uitgebracht, terwijl de rubberen textuur die een uniek harnas voorstelt zogezegd polariserend genoeg is om de aandacht te trekken. Nog geen mening over een Amerikaanse release, maar kijk eens naar een eerste blik hieronder.

De Nike Blazer Wit Opruiming "Metric" verschijnt op 7 februari 2015. Voor het eerst gespot vorige maand hebben we nu een degelijke drop-date voor deze unieke en verwachte nieuwe editie van Nike's eerste basketbalmodel dat casual klassiek is geworden. Er is echter niets klassiek aan deze versie van de Blazer, omdat deze is voorzien van een bovenwerk versierd met driehoekige rubberen stukken voor een uniek geometrisch harnas. Je zult ook opmerken dat er geen traditionele Swooshes met dikke buik zijn, met Nike Sportswear kan de volledig zwarte "Metric" -behandeling al het mogelijke doen. Kijk hier nog eens naar de schoen en verwacht de Nike Blazer Mid "Metric" bij geselecteerde winkels zoals Oneness deze zaterdag, 7 februari.

Counter

  • Visitor Count: 110,034