Nike Free TR 6 Goedkope

Zachary9
User offline. Last seen 4 years 48 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 06/09/2017
Posts: 2
Points: 0


De Nike Flyknit-technologie heeft weer categorieën gesprongen - deze keer landt op een voetbalontwerp in de vorm van de nieuwe Nike Vapor Ultimate Cleat. Natuurlijk betekenen de klitten over de bodem dat ze niet allemaal geschikt zijn voor slijtage buiten de gridiron, maar misschien zal de Swoosh uiteindelijk ons ​​zegenen met een takedown / trainer-versie zoals zij deed voor bepaalde voetballaarzen die dit seizoen zijn aangetoond. Lees verder voor een volledige indeling op de gloednieuwe NFL-klaar Nike Free TR 6 Goedkope Vapor Ultimate Cleat in al zijn Flyknit glorie en vind ze nu op voorhand direct vanaf Nike.

NikeLab en Riccardo Tisci hervatten hun zomer van sport collectie met de release van de Nike Free TR 6 Kopen goedkoop x Riccardo Tisci "Multicolor." De sneaker heeft een Flyknit-geweven bovenkant in een mix van veelkleurig, wit en zwart met een Nike Blazer-geïnspireerde zwarte Swoosh en een Nike Free-zool. Riccardo Tisci's Nike-resume zal morgen nog een beetje langer worden met de release van zijn eerste golf van Summer of Sport gear, gekoppeld aan de komende Rio Olympische Spelen. Ten eerste voor de collectie is het zwart / wit vistuig, inclusief de getoonde sneakers en een klomp kleding.

Zal de geschiedenis meer genereus zijn voor deze Nike Free TR 6 Oranje outlet of de eerdere, vingertrap versie van de schoenen? Op een gegeven moment zullen de identieke namen moeten worden opgelost. Mogelijke mensen zullen in decennia op sneakerfora's ruzieën proberen om de hele zaak te berekenen op basis van blijken van bewijsmateriaal. Vooralsnog is dit paar definitief eigenaar van de moniker, omdat de voornoemde vingertrap een beetje verdwijnt. De sneakers worden weer gezien in een Oregon-lijkende kleurweg die groen denkt en mengt in sommige varsity maïs.

We weten dat de nomenclatuur een beetje verwarrend is als het gaat om de Nike Free TR 6 Blauw Opruiming . Voor zover we kunnen vertellen, zijn er inderdaad twee modellen die die exacte naam dragen: er is dit nieuwere paar dat pas echt in mei rolde, en dan is er de vingertrapstijl Nike Free Trainer 5.0 die het publiek al een tijdje geniet nu. Het lijkt erop dat het de voormalige tijd is om te schijnen, aangezien de sneakers in allerlei opvallende kleurenwegen vrijkomen, zoals deze neo limoen en levendige gele gewrichten. Bekijk de schoenen beter na de pauze en geef ons dan twee centen op dit Nike Free-model in de reacties. Betonnen jungle waar sneakers gemaakt zijn van. Dat klopt, er is nog een paar Swoosh-schoenen die een eerbetoon geven aan NYC. De sneakers, deze keer een Nike Free Trainer 7.0, verwijzen naar de "Concrete Jungle" bijnaam met hun "Cement City" moniker en beschikken over een zware plakkende behandeling over hun bovenkant. Ze worden vrijgegeven op 29 januari, maar het goede nieuws is dat ze niet exclusief zijn voor de Big Apple-je kunt ze op die dag op Nikestore vinden.

De Nike Free TR 6 Zwart te koop bestaat uit het nieuwste aanbod voor de trainingsregeling van vrouwen. Het is in een gloednieuwe oranje kleurweg weergegeven. Bestaat uit een ademend geweven bovenkant dat de voet voor flexibele ondersteuning knuffelt, wordt het onderdeel in de levendige toon gedempt , naast pops vol op het flywire systeem, veters en sokkenachtige kraag sectie. Alle bovenaan een bijpassende zoolunit met een driesterig buitenzoolpatroon dat de tractie en de mobiliteit verhoogt, raakt zwart op de Swooshes af.

Counter

  • Visitor Count: 86,509