nike roshe run zwart wit

morganecelia
User offline. Last seen 4 years 48 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 01/09/2017
Posts: 3
Points: 0

Nike Sportswear verspilt geen tijd om de nike roshe run zwart wit te acclimatiseren tot de komende Fall 2016 release, omdat 12 kleurenwegen net bekeken werden door een fotogalerij met Titolo. De brede waaier van colorways mengt zowel de traditionele neopreen mesh constructie compleet met monochromatische kleurwegen en de premium Nike Roshe Two Flyknit met zijn hoofddraaien gestreepte bovenkant. De Roshe Two profiteert ook van enkele traditionele kleurwegen, zoals Nike Sportswear van plan is om de iconische terug te brengen "Leguaan" kleurweg voor zowel mannen als vrouwen, maar ook een eenvoudige Black / Sail, en een Gym Red. Al drie die colorways schopten de dingen voor Dylan Raasch's instant classic helemaal terug in 2012 toen de Nike Roshe Run eerst debuteerde.

De nike roshe dames grijs is terug in een gekke grafische exclusieve voor de dames voor de lente 2016. De laatste bouw van de Roshe Run is gericht op een gebarsten cementdruk met een reeks van lichtgrijs, zwart en de opvallende Ghost Green. Welke resultaten zijn er in de recente herinnering een van de meest interessante Roshe-releases, omdat een eenvoudige witte basis zorgt ervoor dat de overlay en de hiel het grootste deel van de zware lift op dit paar kunnen doen.

De nike roshe mujer negras y blancas maakt zich klaar voor de herfst met deze kleurenvlieg van deze nieuwe vrouwen om de donkere rode tinten van de vallende bladeren aan te passen. De "Dark Cayenne" -uitgave bevat de pittige rode tint over zijn schuim-maas bovenkant tonaal, met de nieuwe en verbeterde Roshe-zool in het wit. De Nike Roshe Two Flyknit debuteert morgen 28 oktober in twee gloednieuwe kleurwegen. Dylan Raasch's instant-classic kreeg uiteindelijk het langverwachte vervolg dat we al het afgelopen jaar hebben gehoopt, en tot nu toe heeft de Roshe Two de verwachtingen met vliegende kleuren overschreden. Deze twee nieuwe Roshe Two Flyknit colorways debuten een nieuw Flyknit materiaal met een Waterafstotende coating die perfect is om de elementen te herhalen. Een nieuw kussensysteem biedt drie lagen van zacht comfort dankzij een duurzame rubberen zool die nu meer tractie biedt dan die van vorige versies.

Multi-Color is eindelijk geland op de nike roshe run dames zwart en het is maar een kwestie van tijd voordat we een state-release krijgen. De Multi-Color lijn is zo sterk als ooit voor Nike, aangezien de regenboogreeks geweven constructies op alles van de Flyknit Racer naar de Nike Kobe-serie heeft geland. Met de Nike Roshe Two Flyknit krijgt de look een geheel nieuwe esthetiek aan de hand van de spier-zware druk die hier gevonden wordt. De Roshe Two Flyknit heeft een nieuwe ribbetgeweven bovenkant met een zwarte gespikkelde basis onderbroken door de trillingen die in de Multi-Color look zijn . Een zwarte hielpaneel voegt ondersteuning toe om de Swoosh-branding te combineren, terwijl de nieuwe buitenzool-eenheid profiteert van een splitsing van Nike's handtekening Volt-schaduw. Wat vind je van de look?

http://www.maxultrabe.com/

Counter

  • Visitor Count: 86,496