nike schoenen heren sale

iuykmjn
User offline. Last seen 10 weeks 5 days ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 07/09/2017
Posts: 2
Points: 0

In de late jaren 90 was nike schoenen heren sale-collectie op zijn hoogtepunt. De technologie die in deze sneakers wordt ingebracht, heeft hun schoppen gedefinieerd als de meest geavanceerde schoenen op de markt. De Nike Air Max Plus-feiten hebben aangetoond dat de schoen zelfs als één van de 100 beste sneakers van alle tijden is gerangschikt!

De nike schoenen heren 2017 is ook te vinden in "Metallic Gold". Een onderdeel van de "Metallic Gold" -collectie, die ook een Air Max 97, Air Max 95 en Air Max Zero bevat, komt dit paar in een metallisch goud en universitaire rode kleurweg. Sportend een goudbasis bovenkant met een rode Swoosh aan de zijkanten, witte middenzool en zwarte accenten. Hun vrijgegeven datum is vastgesteld voor 18 mei 2017 en ze zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Deze nike schoenen heren zwart versie heeft een kunststof bovenkant met lakens accenten. De kleurenschema is Metallic Gold, Varsity Red, Black and White.

Geboren in 1998, heeft de nike schoenen heren outlet het oorspronkelijke doel snel overschreden om een ​​cultureel icoon te worden. Als een moderne straatstapel, komt het unieke silhouet terug met originele Air cushioning en organische design lijnen. Een metallic gold colorway helpt om de 20ste verjaardag van de Air Max 97 te vieren.

http://www.zwartstyle.com/

Counter

  • Visitor Count: 19,370