Pierce givet suspenderet sætning

ChristineZeitler
User offline. Last seen 4 years 7 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 14/08/2018
Posts: 3
Points: 0

En Clinton mand fanget begå et tyveri på Kohls blev givet en suspenderet sætning for en forbrydelse med narkotika og en misdemeanor theft charge.Travis A. Pierce, 31, 2010 Garfield St., yeezy boost 350 v2 danmark dukkede op i torsdag i Clinton County District Court for dømmende for besiddelse af en kontrolleret stof, tredje lovovertrædelse, en klasse D-forbrydelse og tredje graders tyveri, en forværret misdemeanor. Assisterende Clinton County Attorney Amanda Myers anbefalede retten at pålægge fængselsstraff for ikke at overstige fem år for forbrydelsen og ikke overstige to år for misligholdelsesafgiften. Myers anbefalede sætningerne køre samtidigt. Hun oplyste Pierce undlod at tilmelde sig pretrial release. Myers sagde Pierce har to nylige tidligere domme. Hun citerede også grovheden af ​​lovovertrædelsen og tilføjede, at hun ikke tror, ​​Pierce forsøger at gøre noget for at løse problemet.

adidas sko mænd Forsvarsadvokat Eric Dale var enig med henstillingen i præ-sentence undersøgelsesrapporten og bad om en prøvetid med en betingelse for placering på Residential Corrections Facility. Dale mener, at fællesskabsressourcerne ikke er opbrugt, og at tilføje RCF vil give en struktur, der vil gavne Pierce. Han sagde Pierce er klar og villig til at efterkomme prøvetid. Han sagde Pierces spørgsmål stammer fra stofmisbrug, og at RCF er det bedste sted for Pierce at løse problemerne. Dale tilføjede Pierce tjent 65 dage i Clinton County Fængsel, da udgivelsen før retssagen blev tilbagekaldt. Dale sagde, at han ikke var vidende om disciplinære problemer i Clinton County Fængsel.

adidas sko tilbud District Court dommer Patrick McElyea bestilte en sætning på ikke at overskride fem år for en regning af besiddelse af et kontrolleret stof, tredje lovovertrædelse, en klasse D-forbrydelse og en sætning på ikke at overstige to år for tyveri i tredje grad, en forværret misdemeanor, begge suspenderes. Sætningerne blev beordret til at løbe samtidigt. Bøder på $ 750 og $ 625 blev suspenderet. Pierce blev anbragt på prøve i tre år. McElyea bestilte prøvelsesbetingelser for at inkludere en vellykket gennemførelse af bopælskompensationsfaciliteten, afslutning af stofmisbrug og mental sundhed evalueringer og afslutning af enhver anbefalet behandling, afstå fra kontrolleret stof og overholdelse af tilfældig urinalyse. McElyea fastslår Pierce har ikke den rimelige evne til at tilbagebetale advokatgebyrer, der ikke overstiger $ 1200 eller $ 600 i fængselsgebyrer.

adidas sko dame Pierce fjernede en pakke sokker inde fra hans bukser og en grøn receptpligtig pilleflaske uden etiket. Der var seks orange piller inde i flasken. Pierce sagde, at de var Adderall. Affidavit siger officeren kontrolleret og fandt Pierce havde to tidligere tyveri overbevisninger og to tidligere domme besiddelse overbevisninger i Iowa. Officeren identificerede piller som en amfetamin og dextroamphetamin, et tidsplan II kontrolleret stof, også kendt som Adderall.

Counter

  • Visitor Count: 110,168