Runescape komt naar mobiele platformen

alina17705
User offline. Last seen 2 years 46 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 18/08/2017
Posts: 89
Points: 0

Ontwikkelaar Jagex heeft aangekondigd dat Runescape deze wintertime naar mobiele platformen komt.

De video game betreft Old Skool Runescape, dat in 2013 werd uitgegeven voor pc voor spelers die liever de ouderwetse versie van de gameplay spelen uit 2008. Eind dit jaar wordt deze versie overgezet naar smartphones on the market en tablets. Het is nog niet bekend welke platformen exact.

De sport is zover cross-save als cross-play met de pc-versie. Dit houdt in dat spelers kunnen inloggen met hun eigen personage op hun mobiele versie of verder kunnen spelen. Phill Mansell, Chief Operating Officier bij Jagex zegt on een statement:

"Dit is een grote stap voor mmorpg’s en een symbool voor de drang van Jagex omkring voortdurend de grenzen van live matches te verleggen. Via RuneScape-games zijn de eerste westerse mainstream mmorpg’s die volledig interoperable play op mobile en computer system ondersteunen. Wij geloven dat wij onze games moeten brengen naar waar onze spelers ze willen hebben; in ultimo player surveys gaven 90% van onze actieve spelers ett 64% van onze voormalige spelers aan dat zij high heel graag op cellular zouden willen spelen. "

De huidige versie van Runescape zal later ook worden overgezet naar mobiele platformen. Het is echter niet bekend wanneer.

Counter

  • Visitor Count: 109,713